Filiz Özkol 30 Haziran 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

30 Haziran 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Müdahaleci yönlerinizi kullanmalı ve yanlış giden işlerinizi hızla düzeltmelisiniz. Çalışma hayatınızda baskıya gelemiyor, özgürlüğünüzü kısıtlayacak hareketlere tahammül edemiyorsunuz. Sabırlı olun.

BOĞA: Siz, zor savaşların insanı olduğunuz için bugünkü sorunların üstesinden kolaylıkla geleceksiniz. Rakiplerinize dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz kişinin sosyal ve aile yaşantısını kıskanmakla hata ediyorsunuz.

İKİZLER: İş yaşantınızda ortaya çıkan pürüzler canınızı sıksa da dostlarınızın desteğiyle bu durumu kolayca atlatacaksınız. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Sevdiğiniz kişi ile yaşadığınız duygusal problemlere artık son vermelisiniz. Kıskançlığınızı farklı bir şekilde ifade etmelisiniz. Çevrenizdeki olaylara çok fazla kafanızı taktığınız için yanlış anlaşılıyorsunuz.

ASLAN: Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Sosyal yaşamınız canlanıyor.

BAŞAK: Çevrenizle iletişim konusunda yoğun bir gün. Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Bugün, sizden beklentileri olan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Onlara kendinizi ispat etmek için ikna kabiliyetinizi kullanmalısınız.

TERAZİ: Bugün, bir takım özel konumlarınız gündeme gelebilir. İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. Ölçülü davranışlarınız, sizi her konuda farklı kılıyor.

AKREP: Duygusal yönleriniz ortaya çıktığında arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Hayatınızda bazı değişiklikler olabilir. Planlarınızı yaparken, partnerinizin de fikirini almalısınız. Fakat sizin düşünceniz daha baskın.

YAY: Bugün, sadece sorumluluklarınızla ilgilenin. Hayal gücünüz yüksek ve rüyalardan çok etkileniyorsunuz. Biraz düşünürseniz, kafanızı meşgul ettiğiniz konuları ne yapsanız silemediğinizi göreceksiniz.

OĞLAK: Çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Hedeflerinize ulaşmayı bir kariyer meselesi haline getirdiniz. Bugün ön planda olacaksınız.

Haberin Devamı

KOVA: Bir konuda yapacağınız değerlendirmelerinizle çevrenizi etkileyeceksiniz. Yerinizde duramıyorsunuz. İşinizle ilgili baş eğmek zorunda kaldığınız konularda çevrenize de sorumluluk yüklemeyi öğrenmelisiniz.

BALIK: Ele aldığınız konularda yenilgiye tahammülünüz yok. Sevdiğiniz işleri yapmaktan hoşlanıyor ve pes etmiyorsunuz. Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Paylaşımlarınız sayesinde kârlı bir kazanç tablosu ortaya çıkıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder