Filiz Özkol 30 Kasım 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

30 Kasım 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen kuruntularınız yüzünden problemleri abartmaya başladınız. Ailevi değerlerinizi ortaya çıkaracak ve onlarla birlikte olmak isteyeceksiniz.

BOĞA: Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve kendinizi yönlendirme konusunda başarılı davranıyorsunuz.

İKİZLER: İçinizde gerçekleştiremediğiniz düşleriniz var. Bu artık sizin yaşam tarzınız olmuş durumda. Bugün düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Olayları küçük iddialaşmanın ötesine taşımalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bildiğiniz konularda konuşmanız gerekirken, gelişen olumsuz olaylara da yorum getirmek isteyebilirsiniz. Bugün kardeşlerinizle ilgili yapacağınız konuşmalar yaratıcılığınız konusunda size yeni ufuklar açacak.

ASLAN: Güneş kombinasyon burcunuz Yay’da ilerliyor ve arayışlarınızı gündeme getiriyor. Duygusalsınız. Bugün yaptığınız çalışmaların size sağlayacağı avantajları düşünerek daha da hızlanmalısınız.

BAŞAK: Çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu. Ama her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve iç disiplininizi bozmak istemiyorsunuz.

TERAZİ: Aşk yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için çevrenize farklı gelebilirsiniz. Yapacağınız kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyeceksiniz.

AKREP: Çevrenize bağlı yaşamak zorunda değilsiniz. Köklü değişim gezegeni Plüton maddi konularda sizi temkinli yapıyor. İlham veren Neptün, Balık burcunda geri giderken duyguların hafife alınmayacağını biliyorsunuz.

YAY: Dağınık çalışanlardan nefret ediyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakimsiniz. Akşam saatlerine doğru kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün. Olaylara esnek bakmalısınız.

OĞLAK: Cesur ve zor işleri yardım almadan başarıyorsunuz. İlham veren Neptün Balık’ta geri giderken, kurduğunuz sağlam dostlukların yapıcı etkisini gördükçe daha mutlu olacaksınız. Pürüzlerden kurtulmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Çevrenizde size yaklaşmak isteyen çok kişi var. Onların paylaşmak istedikleri konulara çekimsersiniz. Siz sabit düşünüyorsunuz. Özgürce davrandığınız zaman başarı yüzdeniz artacak.

BALIK: Aşkta tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Duygusal hayatınızla iş yaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz ediyor. Çekiciliğinizin güçlü olduğu bir gündesiniz. Kendinize olan güveninizi çevrenize de yansıtmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder