Filiz Özkol 30 Mayıs 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

30 Mayıs 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Yaşam savaşı verilen her bir sürecin sonunda kilitlenebildiğimiz tek bir yer var; sağlığımız. Koşulların sürekli değiştiği, günlük hayatın stresini atabilmek için sohbet ortamları sizi mutlu ediyor.

BOĞA: Zamanla edindiğiniz deneyimlerinizi bir yapı taşı gibi kullanıp yükseliyorsunuz. Bu nedenle nerede gerekli bağlantıları kuracağınızı, çevrenizle ilişkilerinizin hangi ortamlarda avantaja dönüşeceğini biliyorsunuz.

İKİZLER: Kısa bir zamana bazı işleri sığdırırken, stratejik öneme sahip ve gününüzün büyük bir kısmını ayırmanız gereken önemli işleri göz ardı ediyorsunuz. Hobi niteliğinde bakmanız gereken bu tür faaliyetlere dikkat edin.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Dost çevresinde yaptığınız sohbetlerde keyifle dinleniyorsunuz. Ama konusu edilen bazı sorunlar sizin ilgi alanınız dışına taşabilir. Bu tür durumlarda fikir yürütmek için kendinizi zorlamayı bırakın.

ASLAN: Çalışma hayatınızla neredeyse iç içe giren özel yaşamınızı değerlendirirken biraz objektif olmaya çalışmanız gerekiyor. Bu nedenle ipler elinizde olmasa da ılımlı bir tavır sergilemeli, kalp kırmaktan uzak durmalısınız.

BAŞAK: Sevdiğiniz kişi ile ilgili konularda mantığın yerini iyi ayarlamalısınız. Çünkü, öyle yanıtlar veriyorsunuz ki karşınızdaki donup kalıyor. Yaşamda kurulan sistemin maddi temeller üzerinde inşa edildiği bir gerçek.

TERAZİ: Her konuda mantığın getirdiği alternatifleri en iyi şekilde kullanmayı biliyorsunuz. İşinizle ilgili meydana gelebilecek gecikmede sakin kalmalısınız. Çevreyle ilişkilerinizde güven önemli.

AKREP: Maddi konularda günlük akışın getirdiği çıkmazlarda durum ne gerektiriyorsa onu yapıyorsunuz. Mütevazı şekilde hareket ettiğiniz zaman hiç arzu etmediğiniz sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Dikkatli olun.

YAY: Maddi konulardaki değerlendirmeniz son derece göreceli. Bir an değerli olan, başka bir zaman gözünüzde değerini yitiriyor. Direkt olarak sizin performansınızı yansıtacak konu ile ilgili gerekli ihtimamı göstermediniz.

OĞLAK: Duygusal yaşamınızda ciddi, nazik ve entelektüel birine özlem duyuyorsunuz. Gerekli esnekliği gösterip eleştiri mekanizmasını çalıştırmazsanız, istediğiniz olumlu tepkileri yakalayabileceksiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Hislerinizi büyük kitlelerle paylaşmak yerine daha güvendiğiniz kişilerle paylaşmayı denemelisiniz. Bu şekilde davranırsanız mutlu olduğunuz anların sayısı daha da artacak, hayal kırıklıklarınız azalacak.

BALIK: Asıl zor olanın iki kişinin bir araya gelebilmesini sağlayacak koşulları yaratmak olduğunu biliyorsunuz. Bu nedenle aşırı tavizkarsınız. Bu da duygusal dengenizi altüst ediyor. Biraz kararlı olun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder