Filiz Özkol 30 Nisan 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

30 Nisan 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda rahatlamak istiyorsanız, iş yaşantınıza yeni kazançlar eklemelisiniz.

BOĞA: Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istememeniz bazen olumlu olmayabilir. Derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişiler de hata yapabilir. Bugün araştırmaya yönelik çalışmalı, doğru yolu bulmalısınız.

İKİZLER: İşinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyona ihtiyacınız var. Kalabalık ortamlarda bile çevrenizden kopabilir, birçok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Çekiciliğiniz mükemmel.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ailenizin tepki vermesini istemiyorsanız, onların fikirlerini önemseyin. Bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığında istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz, bu da sizi üzüyor.

ASLAN: Bugün, maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ilişkide olduğunuz kişilerle fikir alışverişi yapıyor, son sözü siz söylemek istiyor ve kendinizi yoruyorsunuz.

BAŞAK: Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istemenize rağmen, işi baş edebileceğinizden fazla zorluyor sonra da gerçeklerden kaçıyorsunuz. Yetenekleriniz ortada.

TERAZİ: İş yerinizde kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Fakat, onların sizi etkilemeleri güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

AKREP: Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların bir müddet daha devam etme olasılığına rağmen, sınırlarınızı zorluyorsunuz. Karşı cinsle ilişkide şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.

YAY: Siz tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen, olaylara hareket kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Güneş, finans evinizde ilerlerken çıkacak sorunları en ince ayrıntısına kadar düşünmelisiniz.

OĞLAK: Sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz. Elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

Haberin Devamı

KOVA: Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özel bazı fedakarlıklar yapmak sizi rahatlatacak.

BALIK: Yaratıcılığınıza çok güveniyorsunuz. Çevrenin sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Bugün yapmak istediğiniz birçok işin listesini yapın. Taviz konusunda daima temkinli davranıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder