Filiz Özkol 30 Temmuz 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

30 Temmuz 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Kendi doğrularına inandığınızda iş başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Bugün, iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler empoze edeceksiniz. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz.

BOĞA: Arkadaşlarınızla ortak planların içinde olmak, yeni bir aktivitenin içinde bulunmak sizi olumlu etkileyecek. Yaşamın her köşesinde sizi bekleyen sürprizlere hazır olun. Bazı konularda takıntılı hareket ediyorsunuz.

İKİZLER: Maddi konularda sezgilerinize güvenin. Partnerinizin sizinle aynı düzeyde olması, kişisel ve ortak çabalarınızı daha da verimli hale dönüştürebilir. Gizli inatçılığınız sayesinde isteklerinizde artış gözlenecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kendinizi odaklanmaya yönlendirin. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız. Kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz. İç güdülerinizi doğru kullanabileceksiniz.

ASLAN: Kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve zevkleriniz için para harcayacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün. Ödemeleriniz için fatura takiplerinizi sıkı yapmalısınız.

BAŞAK: Çevrenizde her şey sizin lehinize kuşatılmış gibi. İsteklerinizde artış, sahiplendiğiniz olayların seyrini olumlu bir şekilde koşullandırıyor. Şekillendirdiğiniz düşüncelerinizde çevreniz tarafından destek var.

TERAZİ: İş birliğini seviyor olmanız çevrenizin çoğalmasına neden oluyor. Enerjinizi sosyal ilişkilerinizle çok güzel odaklanıyor, başarıya kolay şekilde yaklaşıyorsunuz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündemde.

AKREP: Endişeli bir ruh hali içindesiniz. Olayları fazla derin algıladığınız için değerinizin anlaşılmaması sizi kırabiliyor. Sezgilerinizin yüksek olması bazılarını rahatsız edecek. Yaşam heyecanlarınız artıyor.

YAY: Çevrenizle iş birliği içinde çalışmak istemenize rağmen arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Hevesinizin çabuk geçmesi her işinizi yarım bırakmanıza sebep oluyor. Bugün sizi şaşırtan durumlar söz konusu olacak.

OĞLAK: Ailenize karşı derin duygular içindesiniz. Onların her sorununu yüklenmenize karşın bazen karşılığını alamıyorsunuz. Büyük işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Hayallerinizin sizi yönlendirmesine izin verin.

Haberin Devamı

KOVA: Arkadaşlarınızı arama ihtiyacındasınız. Gücü seviyor ve özel dostlarınızı ihmal etmek istemiyorsunuz. Onlarla ortak çalışmalar için bazı planlarınız var ve çevrenizle uyuma dikkat etmelisiniz.

BALIK: Yoğun çalışma temponuz sayesinde birçok başarı size gelecek. İdeallerinizden emin olarak ilerliyorsunuz. Kendinizi doğru yönlendirin. Bağlantı içinde olacağınız kişilere yakın olmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder