Filiz Özkol 30 Temmuz 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

30 Temmuz 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Bilinçaltınız yoğun ve yaratıcılığınızı gizleme gereği duyuyorsunuz. Yapmak istediğiniz çok şey var. Tereddütlerinizin sizi yormasına izin vermeyin. Bildiğiniz konulardan taviz vermeden yol almak zorundasınız.

BOĞA: Çevrenizde gelişen olaylara karşı değişik düşünceler üretmenize gerek yok. Bazıları farklı gibi görünse de temelde ihtiyaçların aynı olması herkesi bir araya getiriyor. Bugün yerinizi güzel koruyorsunuz.

İKİZLER: Yaşamınızla ilgili olumlu çıkış yapmak üzeresiniz. Mesleki başarınızı artırma çabanız herkesin dikkatini çekiyor. Görüştüğünüz kişiler üzerinde olumlu bir etki bırakmanız sizi her anlamda mutlu edecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kombinasyon burcunuz Balık’taki Neptün sizi olumlu etkiliyor. Uzun süredir istediğiniz ortamlara girmeyi başarıyorsunuz. Düşüncelerinizde pozitif anlamda gelişmeler var. Artık esnek düşünmenin zamanı geldi.

ASLAN: Yaşamınızı öne çıkaracak ve özelliklerinizi ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz. Bazı olayları yeniden irdelemenin zamanı geldi. Yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları değerlendirmelisiniz.

BAŞAK: Burcunuzda ilerleyen savaşçı Mars olumlu duygular veriyor. Bugün duygusal ilişkilerinizde hareketlenme söz konusu. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir ve beklediğiniz kararları alabilirsiniz.

TERAZİ: Çevrenizi sorgulamak için uygun bir gün değil. İçinizdeki duyguları onlara anlatmak için göstereceğiniz çaba yanlış anlaşılabilir. Bugün yapacağınız en güzel şey, kendinize göstereceğiniz özel ilgi olmalı.

AKREP: Kombinasyon burcunuz Balık’ta geri giden Neptün, cazibenizi olumlu bir şekilde artırırken aşk yaşantınızda bir hareketlenme söz konusu olacak. Dostlarınızın gösterdikleri ilgi karşısında çok mutlu olacaksınız.

YAY: Ailenizle ilgili yapıcı kararlar alacaksınız. Onların sorunlarıyla uğraşacağınız bir gün. Aynı zamanda evinizi güzelleştirecek işler yapacaksınız. Sinir sisteminiz zayıf. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

OĞLAK: Kardeşlerle bağlarınızı güçlendirmek adına yapacağınız iş birlikleri olumlu sonuç verecek. Yakın ilişkilerinizde pozitif davrandığınız zaman kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. İletişim konusunda epey şanlısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Maddi kazançlarınızla ilgili özel durumlar söz konusu. Bütçenizi gözden geçirin. Özellikle kendinizi mutlu hissettirecek bazı kişisel şeyler satın almak isteyeceksiniz. Alışveriş yapmak için uygun bir gün.

BALIK: Burcunuzda geri giden Neptün gezegeni sayesinde cazip ve çekici bir görünüm sergiliyorsunuz. Partnerinizle ortak kararlar almak için uygun bir gün. Güven duygusunun çok önemli olduğunu ona hissettirmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder