Filiz Özkol 31 Aralık 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

31 Aralık 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Finans evinizle ilgili birçok fırsat yakalayacak ve paranızı zekice değerlendireceksiniz. İyi seçimler yapmayı ihmal etmeyin. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Planlarınızı gizli tutmalısınız.

BOĞA: Yakın ilişkilerinizdeki sorunlar konusunda dostlarınızın fikirlerini almaya çalışın. Çevrenizde sevilen biri olduğunuz için kolaylıkla destek alaaksınız. Toplumda dikkat çekici işler yapmak istiyorsunuz.

İKİZLER: İddialı tavırlarla ortaya çıkıyor. Egonuzu tatmin etmek için elinize geçecek fırsatları akıllıca kullanın. İlgi çeken konuşmalarınızla karşınızdakileri ikna edecek, fikirlerinin değişmesini sağlayacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İkili ilişkilerinize hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenin. İkna kabiliyetiniz artıyor. Bu hafta özellikle olaylara bakış açınızda gizli bir mizah var. Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacaksınız.

ASLAN: Bugün geç kalınmış bir kaprisle ortaya çıkıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerin sizi anlamasının mümkün olmadığı bir alanda paslaşmalar yaşamanız sizi gerginleştiriyor. Son günlerde gereksiz detaylar canınızı sıkıyor.

BAŞAK: Bugün iş bağlama konusunda başarılı bir performans sergileyeceksiniz. İş yerinde yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız, şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok konuda anlaşmalar yapacaksınız.

TERAZİ: Çalıştığınız iş yerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusuysa değişik teklifleri değerlendirin. Azimli yapınız sizi agresif yapabilir. Enerjiniz doğru kullanmalı, çevrenize baskıcı davranmamalısınız.

AKREP: Bugün kendinizden yaşça büyük kişilerle güç birliği oluşturacak, onların desteğini hissedeceksiniz. Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Keşiflere hazırsınız. Akla gelen her konuda başarılısınız.

YAY: Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız dikkatli olun. Bulunduğunuz ortamlarda sizi fark etmelerini beklemeden öne atılacaksınız. Başlattığınız çalışmayı inatla ve kararlı sürdüreceksiniz.

OĞLAK: Bugün fiziksel anlamda ekici ve aktif bir tavır içindesiniz. Uzun süredir gizlediğiniz planlarınızı uygulama aşamasına gelirken, sevdiğiniz işleri pratik yaşama geçireceksiniz. İş aşkları gündemde olacak.

Haberin Devamı

KOVA: İş arkadaşlarınızla disiplin konusunda sorunlar yaşayacaksınız. Hızlı başlayan duygulara karşı çok dikkatli olmalısınız. Flört etmeye daha çok vakit harcamanız işler aksadığı için sizi üzebilir.

BALIK: Gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak, uzun vadede yarar sağlayacak önlemler alacaksınız. Büyük bir sevginiz var. Yıllar geçtikçe düşüncelerinizi daha netleştirdiniz ve bunun için sürekli uğraşıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder