Filiz Özkol 31 Ekim 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

31 Ekim 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Ailenizin tepki vermesini istemiyorsanız fikirlerini alın. Bugün bireysel davranmak isteyebilirsiniz. İşlerinizle ilgili yapmak istediklerinizi planlamalı ve sonra da duygusal işlerle uğraşmalısınız.

BOĞA: Ay burcunuzda ilerliyor. Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişiler de hata yapabilir. Bugün araştırmaya yönelik çalışmalısınız.

İKİZLER: İş yerinizdeki kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Ama onların sizi etkilemeleri epey güç. Farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek ama sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki kimse size zarar veremeyecek. Duygularınız atakta ama sakinsiniz. Elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

ASLAN: Maddi konularla ilgili araştırma yapmak isteyeceksiniz. Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alışverişi içinde olmanıza rağmen en son sözü kendiniz söylemek istiyor ve yoruluyorsunuz.

BAŞAK: Düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istemenize rağmen günlük yaşamınızı baş edebileceğinizden fazla zorluyorsunuz. Bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz. Ailenize zaman ayırın.

TERAZİ: Bugün, işle ilgili güçlü motivasyona ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile çevrenizden kopabilir, birçok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Çekiciliğiniz mükemmel.

AKREP: Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların devam etme olasılığına rağmen sınırları zorluyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde fazla şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.

YAY: Elinizdekiyle yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı ilişkilerinizde ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız iş yaşantınıza yeni kazançlar eklemelisiniz.

OĞLAK: Siz tatmin edecek işlerden hoşlanmanıza rağmen olaylara hız kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Savaşçı Mars aile evinizde geri giderken sorunları önlemek için işle ilgili küçük molalar vermelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınıp bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Tartışmalardan uzak kalmalısınız.

BALIK: Yaratıcılığınıza çok güveniyorsunuz.. Çevrenin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Bugün yapmak istediğiniz birçok işin listesini yapın. İşleri aceleye getirmeden sırayla toparlayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder