Filiz Özkol 31 Mart 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

31 Mart 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Arkadaş çevrenizde yardımseverliğin ön plana çıkmasıyla ortam renkleniyor. Sosyal ilişkiler canlanıyor. Yolculuklar gündeme gelebilir, dikkat edin. Bugün yapacağınız konuşmalarınızla insanları etkileyeceksiniz.

BOĞA: Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Olayların gidişatı sizin için önemli.

İKİZLER: Duygusal yaşamınıza derin bir anlam katmak isteyebilirsiniz. Hisleriniz çok güçlü. Çekiciliğinizi ön plana çıkaracak davranışlar sergilemekten yanasınız. Hareketleriniz daha anlamlı ve sözlerinizi akıcı olacak.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Pratik çözümler arayışındasınız.

ASLAN: Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

BAŞAK: Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak için olayları kendinize göre yorumluyor, tepki çekiyorsunuz. Arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Randevular önemli.

TERAZİ: Aşkta ilgi çekici olaylar gündeme gelecek. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacaksınız. Beklenmeyen işlerin gündem kazanacağı bir gün. Olayları akışına bırakmalısınız.

AKREP: Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Yaşamınızda gerçekleşecek tüm olaylara farklı şekilde yaklaşıp yoğunlaşıyorsunuz.

YAY: Sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahatça aktaracaksınız. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşı size olan ilgileri yüksek olacak.

OĞLAK: Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve gelecek tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Aksiliklerin her zaman olabileceğini unutmamalı ve hatalarınızı büyütmemelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: İlginç fikirleriniz var ve olayları çabanızla yönlendirmek istiyor, ideallerinizle karar veriyorsunuz. Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı maddiyatı bugünlerde gözden geçirmelisiniz.

BALIK: Görüşeceğiniz kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir. Disiplin getirmek istiyorsunuz. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder