Filiz Özkol 31 Mayıs 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

31 Mayıs 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Maddi konularda istekleriniz hiç bitmiyor. Bugün satın almayı düşündüğünüz şeylere sınır koyup bütçenizi dengelemelisiniz. Kardeşlerle ilgili konular ve ilginçlikler gündeme gelecek.

BOĞA: Bugün, kafanızda şekillendirdiğiniz çalışmaların ön aşamasını hazırlayacaksınız. Sadece kendinize güvenmek istiyorsunuz. Aşk gezegeni Venüs karşıt evinizde ilerlerken özel zevkler söz konusu olabilir.

İKİZLER: Bugün kendinizi öne çıkaracağınız ortamlarda bulunacak ve çevrenizde kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacak konuşmalar yapacaksınız. Takıntılı yönlerinizin sizi olumlu yönlendirdiğini biliyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve onlara yardım edeceksiniz. Mesleki çalışmalarınıza hız kazandırmak isteseniz de gerekli donanımı sağlamak için üstlerinizden fikir almanız gerekiyor.

ASLAN: Bilinçaltınız yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın varlığı sizi başkalarına göre daha karizmatik ve ilginç yapıyor. Çevrenizdekilerin istekleri karşısında üzülüyorsanız bu konulardan uzak durun.

BAŞAK: Karşıt Neptün’den olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollarda sizi bekleyen dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Siz, ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. Başarı konusunda güçlük çekmeyeceksiniz.

TERAZİ: Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almamanız başarınızı güçlendiriyor. Beklediğiniz haberlerde sürpriz gelişmelerle karşı karşıya kalacaksınız.

AKREP: Duygusal davranmak istemediğiniz halde her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde baskıcı davrananlar olacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Planlarınızı gözden geçirmelisiniz.

YAY: Güçlü ilişkileri seviyorsunuz. Sezgileriniz sayesinde başarıyı hızla yakalayacaksınız. Mesleki konularda istediğiniz her türlü şartı karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Doğrularınızdan taviz vermemelisiniz.

OĞLAK: Disiplinli hareket etmek istiyorsanız bazı kuralları koymalı ve ne pahasına olursa olsun, aşmamaya çalışmalısınız. Bugün rutin işlerinizde fazla detaycı davranacak ve çevrenizde değişim rüzgarları estireceksiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Alışkın olmadığınız bir durum söz konusu. Bugün harcamalar konusunda planlı olmalısınız. Bazıları için olağan olan bu durum size ters ve sıkıcı gelecek. İnatçı ve mantıklı yönlerinizi ortaya çıkaracak.

BALIK: Mesleki konularda başarıyla yan yana gidiyorsunuz. İsteklerinizi karşı tarafa yansıtırken doğru kararlar peşindesiniz ve sonradan sizi zor durumda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz. Bencillikle suçlanabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder