Filiz Özkol 31 Temmuz 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

31 Temmuz 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Enerjinizi, sosyal hayatınızla birleştireceksiniz. Kendinizi yoğun duygular içinde bulacaksınız. Bugün özellikle yapmanız gereken çok şey var ve sizi kafanızdaki küçük olaylarla potansiyelinizi kısıtlıyorsunuz.

BOĞA: Çevrenizdeki olumsuzluğu lehinize çeviren sistemli bir karakteriniz var. Birlikte çalıştığınız kişilerin size katkılarını inkar edemezsiniz. Zaman önemli. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kısıtlı zamana tahammülünüz yok.

İKİZLER: Çevrenizin etkisi altında çok fazla kaldığınız için küçük yanılmalar her zaman mümkün. Özellikle ikili ilişkilerinizi yanlış temeller üzerinde geliştiriyorsunuz. Bugün çevrenizdeki kişilerle iş birliklerine gireceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Küçük yolculuklara çıkmak için uygun bir gün. Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak size gelişimler kazandıracak ve karışıklara çözüm bulacaksınız. Bugün yeniliklerden korkmamayı öğrenmelisiniz.

ASLAN: İlişkilerinizin sizde yarattığı güven içinde hareket etmeyi seviyorsunuz. Bugün Ay, tepe evinizde ilerliyor ve toplumsal yaşantınıza renk veriyor. Görüşmek istediğiniz dostlarınızı bir araya getirebilirsiniz.

BAŞAK: Yeni planlar için desteğe ihtiyacınız olabilir. Yapmayı planladığınız işler konusunda ince detaylar çok önemli. Konuyla ilgili tecrübesi olan eski ve güçlü dostlarınızın fikrini almadan adım atmayın.

TERAZİ: Baskıcı duyguları sevmiyorsunuz. Fikirlerinizi ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişiler size karşı muhalif düşünceler içinde olabilirler. Bu durum sizde farklı duygular oluşturuyor.

AKREP: Eğlenebileceğiniz ortamlarda değişik kişilerle tanışabilirsiniz. Sonradan güçlü dostluklar kuracağınız kişilere karşı yaşantınızda yer açmayı denemelisiniz. Maddi konularda yeni açılımlar söz konusu olacak.

YAY: Kişisel ve sosyal ilişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Aynı anda birkaç kişiye söz vermeniz mümkün. Randevularınıza önem vermelisiniz. Enerjinizin güçlü olması partnerinizin de hoşuna gidebilir.

OĞLAK: İş birlikleri ve iletişimde yapacağınız önemli gelişmeler mevcut. Bugün kendinizi ortaya koyacaksınız. Çevrenizin ne düşündüğü konusunda tereddütleriniz olabilir. Güç bağı oluşturacağınız kişilere dikkat.

Haberin Devamı

KOVA: Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi sınamanız güzel. Ama bazen öylesine içine kapanıyorsunuz ki partneriniz bile sizi anlayamıyor. Garip duygular içindesiniz. Yeni projeler içinde olmanız kafanızı meşgul edecek.

BALIK: Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak işlere önem verin. Bugün, maddi konularla ilgili atılımlar söz konusu. İşinizle ilgili görüşeceğiniz kişilere karşı ön yargılı olmamalısınız. Dostlarınızı ihmal ettiğinizin farkındasınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder