Filiz Özkol 4 Ağustos 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

4 Ağustos 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Huzursuz ve alıngan bir gün. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştirmeyi denemelisiniz. Cazibeniz dikkat çekiyor. Kendinizi ifade etmekte zorlandığınız için sosyal ilişkileriniz çıkmaza giriyor.

BOĞA: Yaratıcılığını doğru kullandığınızda sorunu kısa sürede çözüyorsunuz. Dostlarınızın yardımı olmadan finans işlerini tek başınıza halletmek istiyorsunuz. Düşünceleriniz farklı ve kolay ifade etmenin yolunu bulun.

İKİZLER: İsteklerinizdeki artış önem kazanacak. Çabalarınız, amaçlarınıza ulaşmakta yaptığınız takıntılar yüzünden zora girebilir. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için şekillendirmeniz gerekiyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kararlarınızı alırken duygusallığınız artıyor. Mantık ve duygular arasında bocalayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek istiyorsunuz ama alışkanlıklarınızdan vazgeçemediğiniz için gecikmeler yaşıyorsunuz.

ASLAN: Bugün gücünüzün sınırlarını abartmayın. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalın. Anaçlığınız size zarar verebilir. Sosyal hayatta meydana gelecek olumlu gelişmeleri beklemelisiniz.

BAŞAK: Eski dostlarınızla bir araya gelerek anılardan bahsedeceksiniz. O günlerden beri belirsizliğini koruyarak aklınıza takılan konular varsa, bu konuşmalardan sonra bu soruların cevabını bulacaksınız.

TERAZİ: İlişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için fırsatlar yaratacaksınız. Çevre koşullarını kendiniz yaratıyorsunuz. Yaşantınıza yeni ilgi alanları eklemek isteyeceksiniz.

AKREP: Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjinizi birleştireceksiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda çalışmalar yapacak ve çevrenizi yönetmek isteyeceksiniz.

YAY: Güçlü duygulara sahip olduğunuz için adeta aşkı çağırıyorsunuz. Yalnız en büyük kusurunuz, hep istediğiniz cümleleri duymak istemeniz. Gereksiz bir alınganlık gösterebilir ve partnerinizi suçlayabilirsiniz.

OĞLAK: Duygusal davranmak istemediğiniz halde bugün her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınanlar ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele edeceksiniz. Detayları gözden geçirmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: İş çevresinde konuşkan kişiliğinizle sempati topluyorsunuz. Ama alışılan iş düzenine karşı tavırlarınız sizi zorlayabilir. Emir almaktan hoşlanmadığınız için size aktarılan düşüncelere tepki gösterebilirsiniz.

BALIK: Enerjiniz yüksek seyrediyor ve duygusal yaşamınızı renklendirmek adına katılacağınız davetlerde tanışacağınız kişiler ilgili sıcak gelişmeler yaşayacaksınız. Olayların esprili yönlerini yakalayabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder