Filiz Özkol 4 Aralık 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

4 Aralık 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Takıntılı düşünceleriniz yapmanız gereken işlerin gecikmesine neden oluyor. Çevre koşulları sizi destekliyor ama içinize sinmeyen bir şeyler var. Zamanınızı sistematik kullanırsanız enerji alışverişleriniz olumlu gelişecek.

BOĞA: Kariyerinizle ilgili açılımlar söz konusu. Garantili işlerden hoşlandığınız için başlangıçlara şüpheli bakıyorsunuz. İletişim gezegeni Merkür, yazılı anlaşmalar konusunda size destek verirken yüksek performans sergiliyor.

İKİZLER: Dost çevresinde yaptığınız sohbetlerde keyifle dinleniyorsunuz. Fakat konusu edilen bazı olaylar sizin ilgi alanınız dışına taşabilir. Fikir yürütmeniz mutlak gerekiyormuş gibi kendinizi koşullandırmayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyor ve hırsınızın esiri oluyorsunuz. İletişim gezegeni Merkür, aktif yönlerinizi ortaya çıkarıyor. İşleri yaşama geçirmek istiyorsanız iş birliğine ihtiyacınız olacak.

ASLAN: Her konuda mantığın getirdiği alternatifleri en iyi şekilde uyguluyorsunuz. İşinizle ilgili gecikmede tepkisizliğine yol açacak çevre etkileşimlerinden uzak kalmaya çalışmalısınız.

BAŞAK: Bugün, kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Karşıt Neptün size derin duygular veriyor. Hedeflerinize doğru yol almanız sizi mutlu etse de isteklerinizde artış olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz.

TERAZİ: Canlı ve neşeli bir gün. İsteklerinizde bazı uçukluklar var. İletişim içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Bugün riskler, ilginç ortamlar ilginizi çekiyor ve macera yaşama isteğiniz beliriyor.

AKREP: Finans evinizdeki Merkür karşılıklı ilişkilerinizi etkiliyor. Uzun süredir planladığınız işler konusunda yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz ve işlek zekanız sayesinde engelleri aşacaksınız

YAY: Enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Güneş, düşündüğünüz her işi yaşama geçirme konusunda size destek veriyor. Zihinsel aktivitenizin güçlü olması istediğiniz şartları sağlıyor.

OĞLAK: İş hayatınızla neredeyse iç içe giren özel yaşamınızı değerlendirirken her şeye felsefi gözlüklerle bakmaya çalışın. İpler elinizde olmasa da çok sesliliğe karşı yaklaşımlarınızı daha ılımlı hale getirmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: İlişkilerde aceleci kararlar almayın. Sürekli değişim yaşıyorsunuz. Değişim gezegeni Uranüs’ün etkileri yüzünden kafanız karışabilir. Enerjinizi kullanmak konusunda kendinizi disipline etmelisiniz.

BALIK: Talebinizin fazla olduğu bir gündesiniz. İsteklerinizdeki artış motivasyonu etkilerken duygusal ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden olabilir. Kısa vade çözümlerle durumu yatıştırmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder