Filiz Özkol 4 Ekim 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

4 Ekim 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: İçinizdeki enerjiyi desteklemek zorundasınız. Kişisel özelliklerinizi sergileyebileceğiniz özel günlerden biri. Sizin doğal ve yetenekli yapınızı çevreniz fark ediyor. Bugün, birçok fırsatların gündeme geleceği bir gün.

BOĞA: Hedefleriniz konusunda duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız değişimleri çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Bugün sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz.

İKİZLER: Düşüncelerinizi iddialı bir şekilde savunacaksınız. Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan yaşama uygun bir tarzınız var. Çevrenizin tepkisinden çekinmemeli, bildiğinizi yapmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Farklı düşüncelerinizi çevrenizle paylaşmak istiyor ve bu konuda ısrarcı bir tutum sergiliyorsunuz. Bugün, güven verici işlere önem veriyorsunuz. İdeallerinizi özgüvenli bir şekilde savunmak zorunda kalabilirsiniz.

ASLAN: İddialı yönleriniz ortaya çıkıyor. Kendi düşüncelerinizi savunmak için ortam yaratabilirsiniz. Özgürlükçü yapınızı destekleyen kişilerle birlikte olmak size motivasyon kaynağı oluyor. Çevrenizin bazı sözlerine aldırmayın.

BAŞAK: Temkinli hareket ederek, her şeyi önce karşı taraftan beklemelisiniz. Bilinçaltınızda yapılandırdığınız olayları yeniden gözden geçirmek için elinize geçecek fırsatları kullanın. İlginç imkanlar sizi bekliyor.

TERAZİ: Düşüncelerinizi çekinmeden söyleyeceksiniz. Duygularınızı yoğun yaşıyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz her şeyi yapmak istiyorsunuz. Bugün hızlı karar vereceksiniz. Hatalara karşı tedbirli olun.

AKREP: Aşırıya kaçabileceğimiz bir gün. Duygusal derinliğiniz konusunda gizemli davranmayı yeğleyebilir, bilmediğiniz ama öğrenmek istediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilir, yeni keşifler içinde olabilirsiniz.

YAY: Bugün yerinizde duramıyor ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket ediyorsunuz. Kısa yolların söz konusu olacağı eğlenceli gezmeler gündeme gelecek. Partnerinizle birlikte ortak kararlar alacağınız bir gündesiniz.

OĞLAK: Diplomatik yapınızla iş arkadaşlarınızı çok iyi idare ediyorsunuz. Rekabet etmeyi seviyor, esprili zekanızla problemlere ustaca yaklaşıyorsunuz. Güvenli ortam arayışı içinde olmanız uygun bir davranış şekli.

Haberin Devamı

KOVA: Yaşamınızla ilgili bir dönem başlatmak isteyeceksiniz ama önce kafanızdaki karmaşayı atmalısınız. Her şeyi çok fazla yargılamak zorunda kalacaksınız. İş yaşantınızda çevrenizle baş etmeniz her zaman mümkün olmayabilir.

BALIK: Kendinizi ifade ederken karşı tarafın da sizi onaylamasını beklemeniz bazen hata olabiliyor. Yanlış anlaşılmak istemiyorsanız dikkatli olmalısınız. Yoğun işlerin sizi kuşattığını görmek, temponuzu artırmanıza neden olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder