Filiz Özkol 4 Ekim 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

4 Ekim 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Duygusal konularda kendinizi gizlemekten vazgeçmelisiniz. Artık daha şeffaf olmanızın zamanı geldi. İsteklerinizi gerçekleştirme çabası içinde olacak ve birçok işi bir arada yapmak isteyeceksiniz. Herkes size hayran.

BOĞA: İnandığınız her şeyi sonuna kadar hırsla götürüyorsunuz. Her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalacaksınız. İyi niyetli davranışlarınız çevreniz tarafından ilgiyle izleniyor. Eğlenceli olaylar gündeme gelecek.

İKİZLER: Araştırmayı seviyor ve yeni şeyler keşfetmeye bayılıyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz yüksek seyrediyor. Kendinizi ve etrafınızı yargılamaktan vazgeçin ve her şeyi olduğu gibi kabul etmesini öğrenin. Yollar söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Maddi konularda yaratıcılığınızı kullanacak ve şartları akıllıca değerlendireceksiniz. Yaklaşımlarınız mantıklı olmalı. Arkadaşlarınızdan alacağınız teklifleri düşünmeli ve hızlı karar vermemelisiniz.

ASLAN: Bugün özellikle her şeyi mantık süzgecinden geçirdiğiniz için hata yapma olasılığınız son derece zayıf. Sezgileriniz yoğun olmasına karşın acele verilmiş kararların sizi yanıltabileceğinizi çok iyi biliyorsunuz.

BAŞAK: Derin ve araştırmacı yapınızı daha da derinleştirme ihtiyacı içindesiniz. Bugün, ele aldığınız her konuyu irdelemekten yorulabilirsiniz. Arkadaşlarınız bazı önemli sorunlarını sizinle paylaşmak isteyecekler.

TERAZİ: Bugün sağlıklı yaşam konusu gündeme gelebilir ve birçok diyeti gözden geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla paslaşmanız gereken konular söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda aktif çalışmanızla dikkat çekeceksiniz.

AKREP: Yönetilmekten nefret ettiğiniz için işinizi kusursuz yapmaya gayret ediyor ve başarılı oluyorsunuz. Her türlü yeteneğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Karşılaşacağınız kişilerin özellikleri sizin için önemli.

YAY: Siz her zaman doğallıktan yanasınız. Arkadaşlarınızla ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda başarınızı çevrenin desteğini olumlu bir şekilde kullanmakla sağlıyorsunuz. Acele etmeyin.

OĞLAK: Yeni başlangıçlar ilginizi çekiyor ama cesur olamıyorsunuz. Artık ufkunuzu genişletmelisiniz. Bugün, partnerinizle birlikte ortak kararlar alabilirsiniz. Duygularınızı yeteneklerinizle birleştirmeyi amaçlıyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Yeteneğinizi denemek isteyebilirsiniz. Yaptığınız çalışmaları kazanca dönüştürmek hayaliniz. Bugün hobilerinizle ilgili geniş bir araştırma platformu oluşturabilir. Çevrenizin sitemlerine hedef olabilirsiniz.

BALIK: Bugün sözleriniz anlamlı ve güzel. Yaşadığınız olayları belli bir dengede tutmaya çalışmak sizi yorabilir. Ama elde edeceğiniz başarı buna değecektir. Size sunulacak olan konulara kayıtsız kalmak istemeyebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder