Filiz Özkol 4 Haziran 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

4 Haziran 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Ay, çevreyle ilişkilerinizde duygusal değerlerin ortaya çıkmasını sağlıyor. Yapıcı beraberlikler içindesiniz. Enerjinizi etrafınıza yansıtabilecek ve karşılığını alacaksınız. Yaşam kalitenizi daha da yükseltmek istiyorsunuz.

BOĞA: Günlerdir içinizde savaşıyorsunuz. Çevrenizde bozulan ilişkileri düzeltme konusunda arabuluculuk yapmak zorunda kaldınız. İyi niyetiniz bazen aleyhinize gelişiyor. Her şeyden çabuk etkileneceksiniz.

İKİZLER: Sizi sıkan olaylardan kendinizi soyutlayamadığınız için enerjinizi kullanırken aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. Mesleki konularda sizden saklanan sırları öğrenmeye çalışmalısınız. İlginç bir gün.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yaşamınızla ilgili bir başlangıç arifesindesiniz. Duygusal konulardan uzak kalmaya çalışıyor, mantıklı olaylara ilgi gösteriyorsunuz. Organizasyon ve davetlerin gündem kazanmasıyla yaşantınız renklenecek.

ASLAN: İlişkilere çekimser bakıyorsunuz. Şüpheci yaklaşımlarınız yüzünden günlük rutin işleriniz aksıyor. Size anlatılan hiçbir şeye inanmak istemediğiniz için dengelerini kurarken çok zorlanacaksınız.

BAŞAK: Hırslı yönlerinizin öne çıkacağı bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönleri ilginizi çekiyor ama onlara paye vermemek adına susmayı tercih ediyorsunuz. Bazı olaylar, size ders olabilir.

TERAZİ: Bugün fikir tartışmalarından uzak kalmak istemiyorsunuz. Aklınızı ve enerjinizi doğru kullanarak başkalarına örnek olmak isteği duyuyorsunuz. Ama bunu kimseye hissettirmemeye çalışacaksınız.

AKREP: İsteklerinizle karşı tarafı etkiniz altına alabileceğiniz bir gün. Tepe evinizdeki Ay sayesinde direttiğiniz konularda başarılı olacaksınız. Bugün, toplumsal olaylara daha çok ağırlık vereceksiniz. Kafanız karışık.

YAY: Ay bugün felsefe yönünüzü ortaya çıkarıyor. İçine kapanık bir tablo çizerek sevdikleriniz için merak konusu olacaksınız. Yoğun bir tempo içindesiniz ve birçok işi başarmak gibi bir zorunluluğunuz yok.

OĞLAK: Gücünüzün farkındasınız ve bu özelliğinizi katlayacak ilişkilere ihtiyaç duyuyorsunuz. Özgürlüğünüzü hiçbir şeye değişmemeniz çevrenizde hayranlık uyandırıyor. Bazı kusurlarınızı çok iyi saklıyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Çevresel faktörlerden kaynaklanan oluşumlar sizin için önemli. Karşılıklı fikir çatışmaları yaşayacaksınız. Enerjinizi ilişkilerinizde rahatça kullanabilecek beceriye sahipsiniz. Yollarla ilgili planlarınız var.

BALIK: Romantik duygular içindesiniz. Bugün içgüdülerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız, sizi bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenlerin altını çizmelisiniz. Bazı hatalar kendiliğinden düzelecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder