Filiz Özkol 4 Temmuz 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

4 Temmuz 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: İş konusunda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve birçok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

BOĞA: Sevdiklerinizin fikri sizin için önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

İKİZLER: Çevrenizde kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilin. Dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımları karşısında gereken karşılığı vereceksiniz. Ailenizle aranızdaki ilişkiler çok önemli. Damar sorunlarına dikkat.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün alınganlığınız tavan yapabilir. Yaşadığınız aşk varsa, birçok zorlukla karşı karşıya kalacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da daha sonra dostlarınız hak verecekler.

ASLAN: Çevrenizde size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacak. Bazılarınız tepkili davranıyor ve duygusal çıkmazlara giriyorsunuz. Şartları değiştirmek yerine uyum göstermelisiniz.

BAŞAK: Henüz netleşmeyen olayların alt yapısı üzerinde çalışmalar yapıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla bir arada olmanın ve onların desteğini almanın yansımalarını alıyorsunuz. Rakipleriniz tarafından takip ediliyorsunuz.

TERAZİ: İşinizde yükselme, kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün olacağından emin olabilirsiniz. Çevrenizin etkisinde kalacaksınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepki göstermemelisiniz.

AKREP: Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyorsunuz. Bu da enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlama getiriyor. İlişkinizi rutin bir hale getirdiniz. Sorunlarınızı karşılıklı konuşmalı ve aksayan olayları gözden geçirmelisiniz.

YAY: Siz aşka her zaman çok önem veren biri olarak her zamankinden daha fazla aşka yoğunlaşacaksınız. Duygusal günler sizi bekliyor. Katılacağınız çeşitli toplantılarda birçok kişinin dikkatini çekeceksiniz.

OĞLAK: Özgürlüğünüzü kullanamıyorsunuz. Çünkü Bugün Ay’ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecek. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman son derece huzursuz oluyorsunuz. Uykunuzu ihmal etmeyin.

Haberin Devamı

KOVA: İyi bir dönemdesiniz. Sorunlarınızın kendi kendine çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğiniz kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. Sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz.

BALIK: Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece ele aldığınız konuları başarıyla sonuçlandıracaksınız İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Çevrenize önem vermelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder