Filiz Özkol 4 Temmuz 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

4 Temmuz 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Risk almakta acele etmemelisiniz. Sonradan fikir değiştireceğinizi düşünerek kendinize zaman tanımalı ve tanımadığınız kişilerle duygularınızı paylaşmamalısınız. Konumunuzu kıskananlar sizi huzursuz edebilir.

BOĞA: Birlikte çalıştığınız kişilerin size destek vermesini bekliyor ve onları idare ederken ustaca taktikler kullanıyorsunuz. Partnerinizin fikirleri karşısında güç kaybedebilirsiniz. Düşüncelerinizle onu etkileyeceksiniz.

İKİZLER: Gün içinde fazla hareketli davranarak huzursuz bir hava estiriyorsunuz. Sizin değişen duygularınızdan haberi olmayan çevrenizle aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Akşam saatlerinde rahatlayacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygularınızı baskı altında tutup kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. İçinizde yaşadığınız karmaşaya karşı önleminizi almalısınız.

ASLAN: Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün. Kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyecekler. Onların desteği ve sizi yönlendirmek istemeleri hoşunuza gidecek.

BAŞAK: Düşüncelerinizi gizlemek yerine imalı konuşacaksınız. Çevrenize esprili davranmak istiyor, önleyemediğiniz duygularınız yüzünden dilinizi sivri kullanıyorsunuz. Bugün sır saklamaya eğilimlisiniz.

TERAZİ: Bugün, maddi sorunlar yaşayabilirsiniz. İşinizde belirgin bir canlılık mevcut. Düşüncelerinizi gizleme ve planlarınızı saklama gereği duyacaksınız. Karşılıklı görüşmelerin yapılacağı bir gün.

AKREP: Gücünüzün ve yeteneğinizin farkındasınız ve kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Disiplinli ve aktif hareket etme çabası içinde olmanıza rağmen farklı düşüncelerin varlığı canınızın sıkılmasına neden olacak.

YAY: Çevrenizdeki kişilerin hakkınızda değişik düşünceleri olabilir. Kuşkularınızı ilişkilerinize yanlış yansıtabilirsiniz. Kendinizi yalnız hissedebilir ve sığınma duygusu içinde arkadaşlarınızı arayabilirsiniz.

OĞLAK: Bugün, arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz. Yalnızlık duygusu içinde kalabalık topluluklara karşı tepki gösterebilir ve kendinizi çevrenize kapatabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Büyük başarılara hazır olun. Yeni bir planlama içinde olacağınız için dostlarınızın gücüne ihtiyacınız olacak. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni duruma alıştırmalısınız.

BALIK: Bugün önemli kişilerle bir araya gelme planı içindesiniz. Bu buluşma için kendinizi şimdiden güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder