Filiz Özkol 4 Temmuz 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

4 Temmuz 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Çalıştığınız kişiler yerine getirilemez istekleriniz yüzünden iş konusunda pek size yaklaşmak istemiyorlar. Çünkü, zaman konusunda karşınızdakileri çok sıkıyorsunuz. Kendinize çeki düzen vermelisiniz.

BOĞA: Sevmeye ve sevilmeye çok ihtiyacınız olduğu halde, ilişkinizde umursamaz davranıyorsunuz. Bu vurdumduymazlığınıza kızan partneriniz size tavır koyunca pişman olup telafi etmeye çalışıyorsunuz.

İKİZLER: Cesaret ve ataklığınızla grup sporlarında aranılan kişisiniz. Ama sağlık için değil, adeta savaşırcasına mücadele ediyorsunuz. Bu nedenle de kazalar eksik olmuyor. Spordan sonra soğuk içeceklere saldırmayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İlk anda insanlar üzerinde soğuk bir imaj bırakmanıza rağmen, kısa sürede cana yakın biri olduğunuz ortaya çıkıyor, vazgeçilemeyen dostlar arasına giriyorsunuz. Fedakarlık yapmayı çok seviyorsunuz.

ASLAN: Bir kere aşk duygusunu tanıdıktan sonra hiçbir güç sizi kaçamak ilişkilere yöneltemez. Eğer, sevdiğiniz insan size her yönden güven veriyorsa bağlılığınız artar. Sizi tek kusurunuz kıskançlığınız.

BAŞAK: İyi niyetiniz nedeniyle yakın arkadaşlarınız bile sizi hayal kırıklığına uğratıyor. Oysa siz saygınızdan dolayı beraberce almanız gereken kararları onlara bıraktınız. Sonuçta yıpranan siz oldunuz.

TERAZİ: İçinizde bir yerlerde gerçekleştiremediğiniz düşleriniz duruyor. Bu artık sizin yaşam tarzınız olmuş durumda. Bu tür düşünceler sizi hayata bağlıyor. Fakat, içinde bulunduğunuz şartları da unutmayın.

AKREP: Aşkı kısa ömürlü ve yüzeysel yaşama eğiliminiz var. Partnerinize karşı bu şekilde davranırsanız başınıza her gün dert olabilir. Çünkü, bu konuları kabullenemeyen biri olarak intikam için her şeyi yapar.

YAY: Bazı konulardaki rahatlığınız, bir başkası için stres kaynağı oluyor. Size ait olan sorumluluklarınızı ve gerçekten sizin yapmanız gereken işleri sıkıntıya girmeden bir başkasının üzerine atıyorsunuz.

OĞLAK: Evinizde fazla anaçsınız. Sevecenlik, koruyuculuk ve acıma üçgeni içinde kurduğunuz düzen sizin yaşam sorumluluğunuz ve amacınız olmuş durumda. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizde daha dikkatli olun.

Haberin Devamı

KOVA: Duygusal konularda yaşayacağınız acıdan çok korkuyorsunuz. Daha önce başınızdan geçen olaylar da bu konuda sizi iyice sindirdi. Böyle anlarınızda çektiğiniz sıkıntıları ve etkilenen midenizi unutmayın.

BALIK: İşi kavrama yeteneğiniz çok iyi. Bu yüzden işlere diğer arkadaşlarınızdan bir adım önde başlıyorsunuz. Ama daha sonra öne çıkan egolarınız nedeniyle gereken desteği bulamıyor, yalnız kalıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder