Filiz Özkol 5 Ağustos 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

5 Ağustos 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Finans evinizle ilgili birçok fırsat yakalayacak ve paranızı zekice değerlendireceksiniz. Karşınıza birçok fırsat çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Planlarınızı gizli tutun.

BOĞA: Yakın ilişkilerinizdeki bazı sorunlar konusunda dostlarınızın fikirlerini almaya çalışın. Çevrenizde sevilen biri olduğunuz için kolaylıkla destek alabileceksiniz. Toplumda dikkat çekici işler yapmak istiyorsunuz.

İKİZLER: İddialı tavırlarla ortaya çıkıyorsunuz. Egolarınızı tatmin etmek için elinize geçecek fırsatları akıllıca kullanın. İlgi çeken konuşmalarla karşınızdakileri ikna edecek, fikirlerinin değişmesini sağlayacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İkili ilişkilerinize kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz. İkna kabiliyetiniz artıyor. Özellikle olaylara bakış açınızda gizli bir mizah var. Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir gün.

ASLAN: Bugün geç kalınmış bir kaprisle ortadasınız. Sevdiğiniz kişilerin sizi anlamasının mümkün olmadığı bir alanda paslaşmalar yaşamanız sizi geriyor. Gereksiz detaylar yüzünden canınız bir hayli sıkkın.

BAŞAK: Bugün iş bağlama konusunda başarılı bir performans sergileyeceksiniz. İş yerinde yönetici pozisyonundaysanız, şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok konuda anlaşmalara imza atacaksınız.

TERAZİ: İşyerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise, değişik iş tekliflerini değerlendirebilirsiniz. Azimli yapınız sizi agresif yapabilir. Enerjinizi doğru kullanmalı, çevrenize baskıcı davranmamalısınız.

AKREP: Bugün kendinizden yaşça büyük kişilerle güç birliği yapacak, onların desteğini hissedeceksiniz. Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Aklınıza esen konularda daha başarılısınız.

YAY: Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olun. Bulunduğunuz ortamlarda sizi fark etmelerini beklemeden öne atılacaksınız. Başlattığınız çalışmaları inatla ve kararlılıkla sürdüreceksiniz.

OĞLAK: Bugün fiziksel anlamda çekici ve aktif bir tavır içindesiniz. Uzun süredir gizlediğiniz planlarınızı uygulama aşamasına gelirken sevdiğiniz işleri pratik yaşama geçirmiş olacaksınız. Mesleki aşklar gündemde olacak.

Haberin Devamı

KOVA: İş arkadaşlarınızla disiplin konusunda sorunlar yaşayacaksınız. Hızlı başlayan duygulara karşı çok dikkatli olmalısınız. Flört etmeye daha çok vakit harcamanız ve aşka fazla şans vermeniz sizi üzebilir.

BALIK: Gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak, uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. Büyük sevgi birikimine sahipsiniz. Düşüncelerinizi netleştirmeyi öğrendiniz ve öğretiyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder