Filiz Özkol 5 Ağustos 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

5 Ağustos 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Bilginizi paylaşma konusunda tereddütlü davranıyor ve hiç kimseye fikirlerinizi söylemek istemiyorsunuz. Çevrenizdeki kişiler, bu yönünüzü algılayabiliyor ve tepkisel davranışlarınız karşısında çaresiz kalıyorlar. Sakin olun.

BOĞA: Hedeflerinizi yüksek tutmak gibi koyduğunuz bazı kuralları, kendiniz bile aşmak istemiyorsunuz. Mesleki konuların ön sıralarda yer alması sonucunda, ertelediğiniz işlerin birikmesine meydan vermemelisiniz. Sabırlı olmalısınız.

İKİZLER: Bugün, olayların üstesinden gelebilecek yeterli enerjiye sahipsiniz. Kendinizi ispat edecek gerekli çabayı göstermeniz, sizi olumsuz kılabilir. Ailenizle ve annenizle ilgili bazı parasal ilişkileriniz gündeme gelecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bilinçaltı dürtülerinizin sizin için önemi olduğunu biliyor ve davranışlarınızda belli bir düzeyi korumaya çalışıyorsunuz. Bugün değişen para gündeminizi takip etmeli ve olayları istediğiniz gibi yönlendirmelisiniz.

ASLAN: Birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, sunumlarınızı belli bir düzey içinde gerçekleştirmeli ve olayları abartmamalısınız. Aşk konusunda karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.

BAŞAK: İş birliğini seviyor olmanız dost çevrenizin çoğalmasına da neden oluyor. Özellikle bugün, bazıları size karşı çıkabilir. Dikkatli olmalı ve enerjinizi yansıtabileceğiniz kişilerle aynı ortamı paylaşmalısınız.

TERAZİ: Eşinizle aranızda güçlü bağların oluşması sizin de hoşunuza gidecek. Yapacağınız çalışmalarda, onunla güç birliği içinde olacaksınız. Bugünlerde entelektüel çalışmalarınızı destekleyecek özel yardımlara ihtiyacınız var.

AKREP: Kurallı hareket ettiğiniz zaman işlerinizi çok kolay sonuçlandırabiliyorsunuz. Sisteminizle ilgili yeni bir süreç başlatmak üzeresiniz. Şartlarınızı yeniden gözden geçirirken, daha aktif kişilerle iş birliği içine girmelisiniz.

YAY: Maddi konulara duygusal yaklaşım içindesiniz. Karar vermeden önce adımlarınızı sağlam bir şekilde hesaplamalısınız. İsteklerinizde başarı için sabırlı olmanız gerekiyor. İlişkilerinizi kibarca kullanmalısınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: Parasal konularda aceleci davranmakla birçok fırsat kaçırabilir ve ihmal ettiğiniz konuların olumsuz geriye dönüşlerine tanık olabilirsiniz. Mantıklı yapınızı bilenler için hatalı bir davranış olarak nitelendirilecektir.

KOVA: Beklentilerinizde belli hedefleriniz mevcut ve sizin tarzınıza yakın olan kişilerin fikirlerini benimsemekten yanasınız. Karşınızdaki kişileri ikna etmek için gerekli enerjiye sahipsiniz. Gereksiz ayrıntılardan kurtulun.

BALIK: İlişkilerinizde aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal baskılara gelemiyor olmanıza rağmen, kendi davranışlarınıza yansıtmak istemiyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizden ödün vermeyin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder