Filiz Özkol 5 Aralık 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

5 Aralık 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bilinçaltınız yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın varlığı sizi başkalarına göre daha karizmatik yapıyor. Çevrenizdeki kişilerin istekleri karşısında hayır kelimesini bugün kullanmayın.

BOĞA: Bugün yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve onlara yardım etmeye çalışacaksınız. Kariyerinizle ilgili çalışmalara hız kazandırmak isteseniz de gerekli donanımı sağlamak için üstlerinizden fikir almanız gerekiyor.

İKİZLER: Mesleki konularda başarıyla yan yana gidiyorsunuz. İsteklerinizi karşıya yansıtırken doğruların peşindesiniz ve sizi zorda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz. Bencillikle suçlansanız bile taviz vermeyin.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Alışkın olmadığınız bir durum söz konusu. Ay, para evinizi etkiliyor ve harcamalarda programlı gitmeniz gerekiyor. Bazıları için olağan olan bu durum size sıkıcı gelecek. Mantıklı yönlerinizi ortaya çıkaracaksınız.

ASLAN: Maddi konularda istekleriniz hiç bitmiyor. Satın almayı düşündüğünüz şeyleri sınırlamalı, bütçenizi dengelemelisiniz. Bugün yönetici gezegeninizin konumu yeni konuları gündeme getirecek.

BAŞAK: Duygusal davranmak istemediğiniz halde her şey üstünüze gelecek. Size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Kısa yollarla ilgili planlar yapmalısınız.

TERAZİ: Sezgilerinize her konuda güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almamanız, başarınızı daha da güçlendiriyor. Tepkili davranmak yerine temkinli hareket edeceksiniz.

AKREP: Uzun yollarda sizi bekleyen güçlü dostlardan haberler alacaksınız. İdeallerinize uygun kişilerle çalışın. Başarılı olma konusunda güçlük çekmeyeceksiniz. Detaylar konusunda farklı yaklaşımlarınız var.

YAY: Güçlü ilişkileri seviyorsunuz. Sezgilerinizi kullanıp başarıyı hızlı yakalayacaksınız. Mesleki konularda istediğiniz her türlü şartı karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Doğrularınızdan taviz vermeyin.

OĞLAK: Disiplinli hareket etmek istiyorsanız bazı kuralları koymalı ve ne pahasına olursa olsun, aşmamaya çalışmalısınız. Bugün rutin işlerinizde fazla detaycı davranacak ve çevrenizde değişim rüzgarları estireceksiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün kişiselliğinizi öne çıkaracağınız ortamlarda bulunacak ve çevrenizde kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacak konuşmalar yapacaksınız. Takıntılı yönlerinizin sizi olumlu yönlendirdiğini çok iyi biliyorsunuz.

BALIK: Bugün, kafanızda şekillendirdiğiniz çalışmaların ön aşaması için bir çalışma sergiliyor ve sadece kendinize güvenmek istiyorsunuz. Aşk gezegeni Venüs Akrep’te ilerlerken bazı gizlilikler söz konusu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder