Filiz Özkol 5 Eylül 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

5 Eylül 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Olaylara farklı yorum getirmeniz mümkün. Maddi olarak kendinizi yetersiz görmeyin. İkna kabiliyetinizi kazançlarınızı artırmakta kullanacağınız bir gün. Son günlerde yaşadığınız problemler canınızı sıkıyor.

BOĞA: Duygusal konularda beklediğiniz şartların gelişmesi sizin davranış biçiminizle ilgili. Yaşama baktığınız köşeler çok önemli. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmaya çalışırken, dikkatli olun.

İKİZLER: Bugün birçok farklı çalışma içinde olmanıza rağmen iyimserliğinizden ödün vermeyişiniz çevrenizde merak konusu olacak. Fikirlerinizde hızlı bir aksiyon var. Pratik yönleriniz ön plana çıkıyor. Rahatladığınızı göreceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Hedeflerinize yaklaşırken çevrenize kendinizi sevdirmeyi iyi biliyorsunuz. Bugün, sevdiğiniz işlerde başarılı olacaksınız. Sosyal yaşantınızda pozitif düşünceler içinde hareket edeceksiniz. Kendinizi yenilemenin zamanı geldi.

ASLAN: Değerinizin farkındasınız ve gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor. Egolarınızın güç kazanması sonucunda, kendi fikirlerinize herkesten daha fazla değer verecek ve tartışacaksınız. Kısa vade çözümleri tercih etmelisiniz.

BAŞAK: Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirmek isteyeceksiniz. Kendinizi değerlendirmek ve bilgilerinizi kullanmak için birçok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Bazen her şeyden bıktığınızı hissediyorsunuz.

TERAZİ: İş gücünüz yüksek. Bu nedenle birçok arkadaşınız sizinle ortak iş yapmak istiyor. Arkadaşlık bağlarınızı güçlü tutmayı seven kişiliğinizle katılacağınız toplantılarda duygusal konuşmalarınızla dikkat çekiyorsunuz.

AKREP: Hoş ve zarif yönlerinizle karşı cins üzerinde epey etkili olacağınız bir gün. Zeka ve iletişim gezegeni Merkür bilinç altınızın hızlı çalışmasını sağlıyor. Düşüncelerinizi gizlediğinizde daha başarılı çalışmalar yapıyorsunuz.

YAY: Maddi açıdan bir sorgulama içinde olacaksınız. Sevdiklerinizin masrafları karşısında zor anlar yaşayabilirsiniz. Mücadele etmek yerine kesin tavrınızı koymalı ve düşüncelerinizden ödün vermemelisiniz. Herkesten farklısınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: Yaşam enerjiniz yüksek seyrediyor ve duygusal yaşamınızı renklendirmek adına katılacağınız sosyal ilişkilerinizde tanışacağınız kişilerle sıcak gelişmeler yaşayacaksınız. Bugün çevrenizi farklı gözlemliyorsunuz.

KOVA: Huzursuz bir gün yaşıyorsunuz. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştirmeyi deneyin. Cazibeniz dikkat çekiyor. İkili ilişkilerinizde fiziksel anlamda ilgi çekmenize rağmen karmaşalar yaşıyorsunuz.

BALIK: İilişkinizde yüksek bir performans gizli. Partnerinizin sözlerinden etkilenecek ve yaşam biçiminizi onun istekleri doğrultusunda yönlendirmek isteyeceksiniz. Bunu severek ve isteyerek yapacağınız bir gün.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder