Filiz Özkol 5 Haziran 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

5 Haziran 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Düşüncelerinizi istediğiniz gibi yapılandırmak istiyor ve tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Bugün, savaşçı Mars’ın verdiği etkileri olumlu şekilde kullanmak için birçok vasfınız var ve bunun farkındasınız.

BOĞA: Bilinçaltınızın rahatsız olduğunu hissettirmek istemiyor, değişik yollarla duygularınızı gizlemek istiyorsunuz. Bugün, olayların alt yapısını araştırmalı, kazançlarınız konusunda fırsatları değerlendirmelisiniz.

İKİZLER: Karşı cinsin hakkınızda düşüncelerine aldırmadan hareket ediyorsunuz. Duygusal konularda inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Kazançlarınızla ilgili araştırmanızı derinleştirmek niyetindesiniz. Dikkat çekeceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kökten çözmeniz gereken sorunlar varken bazı olaylara karşı umursamaz olmanız sizi ilginç bir hale getiriyor. Düşüncelerinizi paylaşma konusunda size destek olabilecek gerçek dostlara ihtiyacınız var.

ASLAN: Dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuzda motivasyonunuz artıyor. Bugün, değişime hazırsınız. Arkadaşlarınızla organizasyon çalışmalarına ağırlık vermeli, başarınızı artırmayı denemelisiniz.

BAŞAK: Sizden cevap bekledikleri konuda vakit geçirmeden fikirlerinizi ortaya koyan bir taslak hazırlamalısınız. Sosyal hayatınızı güçlendirmek istiyorsunuz. Sınırlarınızın belirlerken olaylara geniş bakmalısınız.

TERAZİ: Dengeli yapınız nedeniyle her olaya oto kontrol sisteminiz dahilinde akıllıca çözümler getiriyorsunuz. Ailenizle güç oluşturup sevdiklerinizin menfaatleri çerçevesinde gelişecek olaylara el atabilirsiniz.

AKREP: İş yaşantınızla ilgili bazı konular kafanızı kurcalayabilir. Savaşçı Mars’tan aldığınız olumlu etkiler sayesinde işleri hızlı bir şekilde yaşama geçireceksiniz. Enerjinizi doğru bir şekilde kullanmalısınız.

YAY: Araştırmaya yönelik davranışlarınızın olumlu sonuç getirmesini istiyorsanız kendinize zaman tanıyın. Bugün, aradığınız duygusal güveni karşı tarafta da görmek isteyebilir, net ve açık teminatlar bekleyebilirsiniz.

OĞLAK: Kuruntulu yapınızı her zaman ortaya çıkarmıyor ve karşınızdaki kişileri kırmak istemiyorsunuz. Elde ettiğiniz sonuçların size sağladığı yararları görmek sizi eski kararlarınızdan döndürecek. Çok sabırlısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Duygusuz olmadığınız kesin ama her olaya mantıkla bakmanız hatalı. Sezgilerinizi açığa çıkarmaktan hoşlanmayabilirsiniz. Ay’ın konumu eski coşkularınızın yeniden atağa kalkmasına neden olabilir.

BALIK: Çevrenizdekilerin size yaklaşımları son derece gerçekçi ve anlaşılır olacak. Onların güçlü destekleri bazı fırsatları birlikte getirecek. Her an gelişen fırsatlar karşısında kendinizi daha iyi yönlendireceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder