Filiz Özkol 5 Temmuz 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

5 Temmuz 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Bir konuyu kesinlikle aklınızdan çıkarmayın; sevdiğiniz kişi de bir insan ve herkes gibi onun da hata yapma hakkı var. Böyle anlarda, onun onurunu kırmanın ne kadar kötü bir davranış şekli olduğunu unutmayın.

BOĞA: İki eliniz kanda olsa, eğlenceyi ihmal etmiyorsunuz. Her şeyi kararında bırakmalısınız. Sanki, hayatın sonu gelmiş gibi eğlence saatlerinizin dinlenme zamanlarını almasına da izin veriyorsunuz.

İKİZLER: Arkadaşınızın başarısını gördüğünüz halde tebrik etmiyorsunuz. Siz duygulara değil akılcılığa önem veren birisiniz. Çevrenizdeki yanlışları gördüğünüzde eleştiriyorsanız, olumlu işleri de alkışlamalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Sevme ve sevilme isteği sizi rahat bırakmıyor. Kusur arama huyunuz ve zor beğenmeniz nedeniyle huzursuzluk çıkarıyorsunuz. Kronik hastalığı olan bir tanıdığınıza ilginiz onu mutlu ediyor.

ASLAN: Yaşamdan olduğu gibi iş ortamınızdan da zevk alabilmeniz için iş yerinizin düzenli ve kullandığınız eşyaların da uyumlu olması gerekiyor. Bu işleri önemsemeyenlere bu yapınız ters geliyor olabilir.

BAŞAK: Gittiğiniz eğlence yerinde ortam kalabalıklaşıp gürültü artınca sevdiğiniz kişiyle bir kenara çekilip karşıdan olanları izliyorsunuz. İnsanları incelerken eleştirel bir gözle bakmazsanız iyi olur.

TERAZİ: Kaba davranışı olan arkadaşlarınızın hareketlerini mizahi yönden ele alsanız da, ciddi bir şekilde sinirleriniz bozuluyor, farkındasınız. Kendinizi huzursuz etmemek için bir arada olmamaya gayret gösterin.

AKREP: Keskin zekanızın yardımıyla gizli olan şeyleri ortaya çıkarmakta üstünüze yok. Ama olayları büyütmeyin. Tespit ettiğiniz konuyla ilgili almanız gereken bir önlem varsa, hiç kimsenin haberi olmadan gerekeni yapın.

YAY: Skandal aramayı seviyorsunuz. Sevdiğinizin en masum davranışından anlam çıkartıyor, tepki veriyorsunuz. Adeta, ona karşı bahane arıyorsunuz. Onunla sorun yaşamak size zevk veriyor gibi davranıyorsunuz.

OĞLAK: Size karşı sert tavırlarda bulunan kişilere karşı kinci halinizi her ortamda gösteriyorsunuz. Bazen gizlemeye ve bastırmaya çalıştığınız bu duygularınız sizi yorgun düşürüyor ve huzursuz oluyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Yeni yerler ve kişiler gördüğünüz zaman kendinizi büyük bir neşe ve özgürlük havasında buluyorsunuz. Takıntı düzeyinde kafanıza taktığınız ve önem arz etmeyen konular, yaşamınızı kaplıyor, yıpranıyorsunuz.

BALIK: Sevdiğiniz insanın karşısında her zaman belli bir seviyeyi tutturmak için temkinli davranışlar içindesiniz. Oysa, yaşamınızı paylaştığınız insana karşı bu kadar kontrollü davranmanız anlamsız. Daha içten olun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder