Filiz Özkol 6 Ağustos 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

6 Ağustos 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Mal alım ve satımından kaçınmalı, risklerden uzak durmalısınız. Kazanç sağlamak için normal zamanlardan daha fazla çaba göstermek zorunda kalacaksınız. Grup aktiviteleri ve yeni arkadaşlıklar içinde olacaksınız.

BOĞA: Bugün duygularınız sizin maddi durumunuzla birlikte ilerleyecek. Aşk konusunda kendi isteklerinizi karşı tarafa benimsetme konusunda pürüzler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizi dengelemek zorunda kalacaksınız.

İKİZLER: Aile, aşk ve sevdikleriniz arasında istediğiniz dengeyi kuracağınız için kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Partnerinizin değer görmesi kıskançlık duygunuzu körükleyebilir. Sizin için önemli bir gün.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ciddi bir ilişki için sabırlı olmalısınız. Maddi konularda gerilemeler olabilir. Özellikle arkadaşlarınızdan beklediğiniz desteklerin gecikmesi moralinizi bozmamalı. Bu dönemde risk almaktan sakınmalısınız.

ASLAN: Aşk gezegeniniz sizi romantik ve çekici yapacak. Gizli kapaklı olaylardan uzak kalmak iyi olmanızı sağlayacak. Kıskançlıklar ve tutkular önde olacak. Eşinizden destek geliyor. Kıskançlığa dikkat edin.

BAŞAK: Duygularla hareket edeceğiniz için atacağınız her adım size başarıların anahtarlarını getirecektir. Bugün, güçlü kişileri kendinize çekeceksiniz. Sosyal yaşantınız genişleyecek ve önemli kişilerle tanışacaksınız.

TERAZİ: Bu dönem eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız. Tarzınızın dışına çıkmayacaksınız. Akıllı ve kaliteli kişilerden alacağınız destek önemli konumlardaki kişilerle tanışmanızı sağlayacak. Yaşam enerjiniz yüksek.

AKREP: Maddi konular mükemmel gidiyor. Kariyerinizle eviniz arasında mekik dokuyacaksınız. Bugün eşyalarınızı yenileyebilirsiniz. Paranızı kendi ihtiyaçlarınız için harcamak sizi keyiflendirecek. Beslenmenize dikkat.

YAY: Kazançlar konusunda tüm olanaklar sizi destekleyecek. İş hayatında terfi veya maaş yükselmesi gibi sizi motive edecek olaylar yaşayabilirsiniz. Doğru mantıkla olumlu adımlar atacaksınız. Enerjinizi azaltan hareketlere dikkat.

OĞLAK: Enerjiniz yüksek. Duygularınızı istediğiniz gibi yönlendirecek ve aşkı kendinize çekmeyi başaracaksınız. Yatırımlar konusunda yeni bir yapılanma yoluna gideceksiniz. Kariyer fırsatları kapınızda olacak.

Haberin Devamı

KOVA: Yeniliğe ihtiyacınız yok. Çünkü mevcut durumunuz size geçen aydan süren gelirlerinizin devamını sağlayacak. Sahip olduğunuz malların değeri artacak. Dinlenmeye özen göstermeniz gerekiyor.

BALIK: Aile bireylerinizle kazanç birliği içindesiniz. Maddi konularda size yardımları olacak. Aşk yaşamınız tüm yaşam parametrelerinizin önüne geçecek. Kendinizden yaşça

Sıradaki haber yükleniyor...
holder