Filiz Özkol 6 Aralık 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

6 Aralık 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün örgütleme yeteneğinizi doğru kullanacaksınız. Girişimci yapınız öne çıkarken yaratıcılığınız artıyor. Bugün, her zamankinden daha uçarı ve havai hareket ediyorsunuz. Çevrenizde beğeniliyorsunuz.

BOĞA: Fazla gerginsiniz. Size söylenen her şeyi farklı algılayarak ani ataklar yapıyorsunuz. Önlenemez kayıplar yaşayabilirsiniz. Sakinleşmelisiniz. Sizinle asla tartışılmıyor. Sevdiğiniz kişiyi kendinizden uzaklaştırıyorsunuz.

İKİZLER: Yeni heyecanlar peşinde olmanız bazen iyi. İşyerinde motivasyonsuz bir çalışma istemiyorsunuz. Aksiyona ihtiyacınız var. Aşk sürekli hissetmektir ilkesinden yola çıkarak duygularınızı yeniliyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygularınız sizi sürekli geçmişe götürüyor. Çevrenize belli etmeseniz de acılarınızı yok edemiyorsunuz. Sizi anlamak çok zor. Yüreğinizin yanlışlarına öylesine alıştınız ki sizi kanatmasına artık aldırmıyorsunuz.

ASLAN: Olaylara hızlı bir şekilde bakıyor, takıldığınız en küçük noktada pes ediyor, sonra yine aynı hızla geriye dönüş yaşıyorsunuz. Yalnızlık size göre değil. Yaşamınızda sürekli bir aşk olmalı. Sevdiğiniz kişi şanslı.

BAŞAK: Sadece kendinizi düşüneceğiniz bir gün. Yaratıcı ve işinizde hırslı olduğunuz zaman enerjiniz daha da yükseliyor. Eski duygularınızın atağa kalkması size garip bir zevk veriyor. Bittiğini kabul etmelisiniz.

TERAZİ: Aynı anda iki işi bir arada yapmak zor gelmese de dikkatinizin dağılmasına neden oluyor. Odaklandığınız zaman daha başarılı oluyorsunuz. Duygularınızın sizi yönlendirmesine izin vermiyorsunuz.

AKREP: Korkusuz yapınız her konuda kendini gösteriyor. Çevrenizdeki kişilerin zorlandığı konuları siz kolaylıkla ele alıyor, cesaret veriyorsunuz. Sevginiz sıra dışı olduğu zaman mutlu oluyorsunuz. Sizi anlamak zor.

YAY: Çalışma hayatında temponuz sürekli değişiyor. Belli bir sisteminiz yok. Her konuya açık olmanız sizi daha başarılı kılıyor. Alkışı hak ediyorsunuz. Aşırı hassas yapınızı hiç belli etmiyorsunuz. Sizi sadece gülümserken görüyorlar.

OĞLAK: Çalışma hayatında korkular yaşıyorsunuz. Bastırdığınız duygularınız sizi güçlendiriyor. Alışkanlıklarınızı seviyorsunuz. Mantık savaşı verdiğiniz duygularınız sizi ele vermeye devam ediyor.

Haberin Devamı

KOVA: Her işinizi kendiniz yaparak kimseye güvenmediğinizi belirtiyorsunuz. Hiç kimse sizin kadar pratik çalışmıyor. Fazla zekisiniz. Yalnızlığınızı paylaşmak adına yaşadığınız aşkların bir anlamı var mı zannediyorsunuz?

BALIK: Kararsızlık yaşarken doğruyu bulamazsınız. İsteklerinizde sabit olun. Bugün her şey kolaylaşacak. Sabırlı olmalısınız. Yeni aşklara açık olmanız hatayı engellemiyor. El beceriniz mükemmel.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder