Filiz Özkol 6 Eylül 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

6 Eylül 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Partnerinize karşı hisleriniz başka olmasına rağmen, davranışlarınız farklı. Sizi buna iten nedenler ciddi sosyal kurallar. Bu şekilde davranmanız bile aslında sizin için risk olabilecek koşulları önleminizi sağlıyor.

BOĞA: Yakınlarınızla yapmayı planladığınız seyahat için arzularınız önemli. Bu konuda haklısınız. Ama detaylar konusunda ısrarcı olmayın. Şimdilik maddi konularda da zorda kalacağınız bir durum görünmüyor.

İKİZLER: Partnerinizle ilgili sorunda bugün hatayı kendinizde arayın. Çünkü, ebeveynlerinizle ilgili tartışmalarınızda kendinizi merkeze koyarak etrafı önemsemiyorsunuz. Haklı olsanız bile bu şekilde davranmamalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugünlerde sağlığınızla ilgili beslenme konusuna önem vermeniz sizin için olumlu bir gelişme. Her kafadan çıkan tavsiyelere çok kulak veriyor ve etkileniyorsunuz. Uzmanların öğütlerini dinleyin.

ASLAN: Karşı cinsten arkadaşlarınızın yanında kendinizle ilgili özel konularınızı ulu orta konuşmayın. Gerçekte bu konuda katı denecek kadar dikkatlisiniz. Ama bazen öyle ortamlar oluyor ki farkında olmadan birçok şey konuşuluyor.

BAŞAK: Görüşeceğiniz kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir. Bu tür durumlara karşı geliştirdiğiniz kendi iç disiplininiz sizin için bir sigorta oluyor. Daha sonra gelişebilecek olumsuzlukları daha baştan denetliyorsunuz.

TERAZİ: Sevdiğiniz kişi ile yaşadığınız zıtlaşmalar yüzünden zordasınız. Sakin kalın. Bugün zeka ve iletişim gezegeni Merkür kombinasyon burcunuz Oğlak’tan destek veriyor. İdeallerinizi destekleyecek kişilerle görüşüyorsunuz.

AKREP: Duygularınızı anlatmakta yetersiz kalıyorsunuz. Sevdiğiniz kişi sizinle tartışmak istemese de sitem etmeden yapamıyor. Karşılıklı anlaşmaya ihtiyacınız var. Hareketi seviyorsunuz. Fırsatları zekice değerlendirmelisiniz.

YAY: Kendi düzenini seven biri olarak baskıya gelemiyorsunuz. Ortaklıklarda paslaştığınız zaman daha başarılı oluyorsunuz. Aşk sadece ‘ben’ duygusu değildir. Oysa siz her şeyi kendi doğrularınıza göre yorumluyorsunuz.

OĞLAK: Duygularınızla yaşadığınız zaman sizi anlamak o kadar zor ki. Alınganlık gösterebilir, çevrenizi kırabilirsiniz. Yalnız kaldığınız zaman olayları gözünüzde fazla büyütüyorsunuz. Eski hataları artık tekrarlamamalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Sevdiklerinizin fikri sizin için önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

BALIK: Hassasiyetiniz çok. Alınganlığınız tavan yapabilir. Yaşadığınız aşk varsa birçok zorlukla karşı karşıya kalacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da daha sonra dostlarınız size hak verecekler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder