Filiz Özkol 6 Mart 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

6 Mart 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün, düşüncelerinizi toparlama konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Partnerinizin fikirlerine önem verin. Ortak paydaları birleştirdiğiniz zihinsel aktivitelerden kazançlı çıkacaksınız. Hırslı davranıyorsunuz.

BOĞA: İlişkilerinizde sizden beklenenleri gözünüzde büyütüyor ve olmayan sorunlar yaratıyorsunuz. Partnerinizi yanlış anlamanız mümkün. Onun iyi niyetli yaklaşımlarını farklı değerlendirebilirsiniz.

İKİZLER: Bazı değerlerin değişmesinden rahatsızlık duymadan, çevrenizi sorguluyorsunuz. Arkadaşlarınızın davranışlarını eleştirmeden önce onları farklı bir şekilde etkilemekten yanasınız ve bunu başarıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Enerjinizin gücünü ilişkilerinize yansıtıyorsunuz. Partnerinizin değişen fikirlerine karşı hoşgörülü davranarak iyi niyetli yaklaşımlarınızı ispat etmelisiniz. Sabit düşüncelerin size faydası olmadığını anlayacaksınız.

ASLAN: Bulunduğunuz ortamda estirdiğiniz olumlu rüzgarlar, partnerinizin de etkilenmesine neden oluyor. Siz güçten yanasınız ama bu özelliğinizi sergilerken, çekiciliğinizi de istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün.

BAŞAK: Partnerinizle birbirinizi sınamak için uygun bir gün. Karşıt düşünceleri savunmanız, fark edemediğiniz bazı duyguların ortaya çıkmasına neden olacak. Çelişkili davranışlarınız var ve bazı şeylerden emin olmalısınız.

TERAZİ: İyi bir performans sergiliyor ve arkadaşlarınızın takdirini alıyorsunuz. İlişkilerinizde üstünlük sağlıyor ve çalıştığınız konuda taşların yerine oturduğunu hissediyorsunuz. Her açıdan olumlu bir gün.

AKREP: Gelip geçici davranışlardan çok, kalıcı duygular içinde olmak istiyor ama olayların sonunu getiremiyorsunuz. Bugün, partnerinizin desteği ile yeni oluşumlara kendinizi güçlü ve hazır hissedeceksiniz.

YAY: Maddi konularda gizlilik istemiyorsunuz. Satın alma konusunda bonkörsünüz, çevreden de aynı şeyi bekliyorsunuz. Durum değerlendirmesi yaparken olaylara farklı felsefeyle yaklaşıyorsunuz.

OĞLAK: Tavırlarınızla yeni imaj yaratıyorsunuz. Bulunduğunuz şartları zorluyor, bunu yaparken kimseye hesap vermiyorsunuz. Partnerinizle, gereksiz konularda tartışabilir ve kırgınlık yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Sizi aşan sıra dışı konular üzerinde çalışmayı seviyorsunuz. Yaratıcılığınız engellendiği zaman başarılı olmanız mümkün değil. Duygusal ilişkileriniz yeni boyut kazanıyor. Kendinizi her anlamda hazır hissediyorsunuz.

BALIK: Çevrenize şüpheli şekilde yaklaşmanız mümkün. Size anlatılan her şeyin arkasında farklı şeylerin olabileceğini düşünüyorsunuz. Yakın dostlarınızın ilgisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bazı detaylar kafanızı kurcalıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder