Filiz Özkol 6 Mayıs 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

6 Mayıs 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün, kendinizle baş başa kalıp çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzaklaşmak istiyorsunuz. Bu ruh halini gündeme getiren nedenleri düşünerek ve bilinçli olarak olaylara farklı yaklaşıyorsunuz.

BOĞA: Aranızda tartışmalar, kavgalar eksik olmasa da birlikteliğiniz yakın çevreniz tarafından takdirle izleniyor. Her ikinizin de eleştiriye gelemeyen yönünüz olmasa geciken bazı konular çok daha hızlı sonuçlanacak.

İKİZLER: Ailenizin özel hayatınızla ilgili söz söylemesini kaldıramıyorsunuz. Yorum yapmayıp sessizliği tercih etmeniz size avantaj sağlayacak. İki taraf arasında davranışlarınızı dengelemeye çalışmanız iyi olur.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yardımlarınıza alışan insanlar, yaşamın diğer alanlarında da sizi yanlarında görmek istiyor. İşte bu noktada, taşan sabrınızla hemen kötü insan oluyorsunuz. Yardım etmenizi gerektiren şartlar çok önemli.

ASLAN: Yılların kazandırdığı deneyim ve birikimleri düşünün. Birçok konuda fevri davranışlarınız nedeniyle sizi uyaran kişilerin sözlerini yabana atmayın. Gerçi, siz bu maddiyatla ilgili çok yönlü düşünmeyi sevmiyorsunuz.

BAŞAK: Bugün, uğraş verdiğiniz alanda kendinize sabır empoze edin. Ya da yakın çalışma arkadaşınızın yardımını isteyin, işlerinizi kısa süreli olarak ona devredin. Ayrıntıları abartarak süreyi uzatıyorsunuz.

TERAZİ: Yakın arkadaşınızla bir arkadaşınız hakkında konuşma yapacaksınız. O kişinin duygusal dönemeçleri sizi rahatsız edecek. Bugün, karar verme mekanizmanızda sizi zorlayan etkileşimlerden uzak kalın.

AKREP: Onunla ilgili içinizde fırtınalar kopuyor, biliyorsunuz. Bazı harcamalarınızı kısıtlamak zorunda kalabilir ve bunun yarattığı stres ile boğuşabilirsiniz. İçinizdeki fırtınaları dindirmekten başka çareniz yok.

YAY: Finans konuları ile partnerinizin fikirlerini de alsanız fena olmayacak. Maddi riskler içine girmemek için inatçılıktan vazgeçmelisiniz. Çevrenizi geniş bakış açısıyla değerlendirseniz daha tatminkar olacaksınız.

OĞLAK: İş gününde, şartlar gerektirdiği için pek çok kişiyle yüz yüze görüşüyorsunuz. Tekrar zorunlu olarak karşı karşıya geleceğiniz kişiler var. Sonradan geri dönüşler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Partnerinizin yanında gereksiz kişilik ispatları yapmaya kalkmayın. Yaşamda kapladığınız alanın ne kadar dar olduğunun bilincindesiniz. Bilemediğiniz ve karşı karşıya gelmediğiniz birçok şey olabilir.

BALIK: Hayatınızın zıtlıkların bütünü olduğunu unutmayın. Bugün, kayıplarınızla ilgili girdiğiniz streslerin etkisini azaltabilir veya tamamen yok edebilirsiniz. Özellikle bu dönem yeni kazançlara doğru yelken açacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder