Filiz Özkol 7 Aralık 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

7 Aralık 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Çevreniz sizden etkilenip fikirlerinize karşı çıkamıyor. İlişkileriniz tutkulu bir hal alıyor. Dış görünümünüzle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Partnerinizi eleştirmediğiniz sürece karşılıklı iletişiminiz artıyor.

BOĞA: Sosyal ilişkilerinizde yumuşak geçişler var ve iş ilişkilerinizde de yapıcı davranacaksınız. Arabuluculuk görevinizi tam olarak yerine getirmeye çalışırken iş arkadaşlarınız arasında işbirliğini sağlayacaksınız.

İKİZLER: Gücünüzün yavaşladığını hissederek, kendinizi geriye çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir. Dostlarınızın sırları konusunda ketum davranacaksınız. Suskun ve gizemli olabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmayın. Böylece gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. Bugün sinirli ve eleştirici olabilirsiniz.

ASLAN: Kendinizle ilgili olumsuz şeyler düşünmeyin. Dengeleriniz çok önemli. Sorunların üstesinden gelebilecek enerjiye sahipsiniz ama dikkatli davranın. İnsanlar sizden etkileniyor ve karşı çıkamıyorlar.

BAŞAK: İçinizdeki karmaşa nedeniyle çevreden soyutlamak isteyeceksiniz. Gün içinde nostaljik duygularınız ortaya çıkacak. Sevdiklerinizle ortak duygu birliği içinde olsanız bile geçmiş yüzünden tartışabilirsiniz.

TERAZİ: Sürprizlere karşı hazırlıklı olmalısınız. İsteklerinizi kolay bir şekilde yaşama geçireceksiniz. Bu arada şansınız da artıyor. Yeni girişimler için kendinizi cesur hissediyorsunuz. Birçok kişinin dikkati üzerinizde olacak.

AKREP: Bugün zihniniz dağınık. Herkese aynı anda söz vermeniz sizin için iyi olmuyor. Değişen hava şartları en çok sindirim sisteminizi etkileyecek. Alışık olmadığınız yiyeceklerden uzak kalın. Uyku düzeniniz önemli.

YAY: Bugün, enerjiniz çok yüksek olacak. Karşınızdaki kişiler sizin konuşma ve ikna kabiliyetinizden olumlu bir şekilde etkilenecekler. Fiziksel anlamda epey çekici ve aktif bir tavır içindesiniz ve başarılısınız.

OĞLAK: Yaptığınız işler başarıyı getirirken para kazanmakta şanslı olacaksınız. İşinizi iyi takip ediyorsunuz. Başarınızı çevre faktörlerle birleştirmelisiniz. Akıllı insanlarla konuşmayı daha çok seviyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir gündesiniz. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Arzularınız çok fazla, sorumluluk duygunuzun yoğunluğu artıracak.

BALIK: Duygusal yaşamınızla ilgili değişiklik yapmalısınız. Bazı olaylar istediğiniz gibi olacak. Kuracağınız beraberlikler ve ortaklıklar konusunda şanslı olacaksınız. Kısa vadeli sözleşmeler yaparak başarınızı artıracaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder