Filiz Özkol 7 Aralık 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

7 Aralık 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kova’da ilerleyen Ay, sizi ilginç kılıyor. Karşı cins üzerinde etkiniz çok yüksek. İsteklerinizde artış var. Enerjinizi yüksek tutmalısınız. Ruhunuzda fırtınalar esiyor.

BOĞA: Büyük rakamlar peşindesiniz ama beklentileriniz boş değil. Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Kazalara müsaitsiniz.

İKİZLER: İletişim gezegeni Merkür karşıt burcunuzda ilerliyor. Duygusal konulara eğiliminiz artıyor. Partnerinizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Ondan beklediğiniz birtakım özel davranış biçimleri var.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygusal konuların öne çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

ASLAN: Bugün Ay, karşıt burcunuz Kova’da ilerlerken özgür düşünceler içinde hareket etmenizi sağlıyor. Aşk yaşantınızda eğlenceli ve ilgi çekici olaylar gündeme gelecek. Sosyal aktiviteler gündem kazanacak.

BAŞAK: Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal problemler yaşamak istemiyorsanız iş ilişkilerinize belli bir mesafe getirmek zorundasınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni düşüncelere açıksınız ve yaratıcılığınız hız kazanıyor.

TERAZİ: Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalar yapacaksınız. Bugün, derin konuşmalar içinde olacaksınız. Duygularınızdaki ani gelişmelere hazır olun. İş alanlarınızın kısıtlamasına izin vermeyin.

AKREP: Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor, ısrarcı davranıyorsunuz.

YAY: Ani gelişebilecek olaylara karşı hazırlıklı olun. Dostluklar ve iş birlikleri gündeme gelecek. Uzaklara gitmek isteyeceksiniz. Geçmişte tepki verdiğiniz konulara artık duyarsız kalacaksınız.

OĞLAK: Kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Yaşama bakış açınız farklı, derin duygular içindesiniz. Maddi kaygılara uzak bir yapınız olduğunu biliyorsunuz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için çabalıyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Ay burcunuzda ilerlerken çevreyle ilişkilerinizde olumlu bir rol oynuyor. Yaratıcı yönlerinizi kendinize uygun kişilerle görüşünce yakalıyorsunuz. Sanatsal olayların gündem kazanmasıyla yaşamınızı renkleniyor.

BALIK: Sistemli olduğunuz zaman, kendinizi rahat ve girişken hissediyorsunuz. Savaşçı Mars’ın açısı enerjinizi olumlu destekliyor. Girişimci yönlerinizi dikkatli kullanmalı, ön plana çıkarmaktan vazgeçmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder