Filiz Özkol 7 Ekim 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

7 Ekim 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Aşkta kendinize aşırı güvenmeniz, sahiplenme duygunuzu da artırıyor. Yönetici gezegeniniz Mars, Terazi’de ilerliyor. Sizi daha cazip ve çekici kılarken, üstünlük duygularınızı da körüklüyor. Geçici öfkelere kapılmayın.

BOĞA: Bugün iletişim problemleri yaşamak istemiyorsanız, olayları abartmadan dingin bir şekilde düşünmelisiniz. Yoğun duygular karşısında bocalamanız mümkün. Kendinizi doğru ifade etmelisiniz.

İKİZLER: Karşı cinsin üzerinizdeki etkisini inkar etmeniz mümkün değil. Partnerinizin size olan davranışlarından olumlu etkileneceksiniz. Uzun süredir gitmeyi arzuladığınız yollara gidebilirsiniz. İsteklerinizde artış var.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün idealleriniz doğrultusunda hareket etmekle çevrenizdeki bazı kişileri şaşırtabilirsiniz. Ama sıradışı olayların sizi rahatsız etmesine izin vermemeli ve olayların dışında kalmayı başarmalısınız.

ASLAN: Zeki tarafınızı saklamak istemediğiniz bir gerçek. Yeteneklerinizi daha da ön plana çıkaracaksınız. Beklentilerinizin hızlı bir şekilde gerçekleşmesini isteyebilir, küçük detaylardan sıkılabilirsiniz. Seyahatler söz konusu.

BAŞAK: Beklentilerinizi gündeme getirmelisiniz. Doğuştan karamsar yapınızı biraz olsun esnetmeye çalışmıyorsunuz. Gizemli davranmaktan vazgeçmelisiniz. Sizi huzursuz eden kişileri yargılamaktan vazgeçin ve rahatlayın.

TERAZİ: Yaşadığınız sorunlar yüzünden kendinizi cendereye sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Özgürlük duygularınız körükleniyor. İsteklerinize gem vurmayı başaracak ve konsantre olacaksınız. Partnerinizden destek gelecektir.

AKREP: Karşıt ilişkilerinizde güven ararken siz karşınızdaki kişiye bu duyguları eksik veriyorsunuz. Zaman içinde değişen koşulların sizi değiştirmesine izin vermeli ve olayları mantık yönünden yola çıkarak değerlendirmelisiniz.

YAY: Bütçenizle ilgili bazı problemler söz konusu olacak. Kendinize güvenmenize rağmen çelişkilerin olacağı ortamlardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Bazı tereddütlerinizin sizi yormasına izin vermemeli, daha esnek düşünmelisiniz.

OĞLAK: İlişkiye kararlı yaklaşıyorsunuz. Bugünlerde özgürlüğünüzü özleseniz de bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Herkesin sorumluluğunu yüklenerek gerçek isteklerinizi içinizde saklamak zorunda kalıyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracaksınız. İlgiyle takip ediliyorsunuz. Maddi konularda yeteneklerinizi kullanacağınız bir gün. İçinizden geldiği gibi hareket etmeli ve hiç kimsenin etkisinde kalmamalısınız.

BALIK: Maddi özgürlüğünüz için her türlü şartı kendinize hedef olarak belirleyebilir ve kişisel isteklerinizle toplumsal olayları kafanızda ustaca bağdaştırabilirsiniz. Bugün isteklerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder