Filiz Özkol 7 Ekim 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

7 Ekim 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Birlikte çalıştığınız kişilerin gücünden faydalanmanız için gereken tüm şartlara sahipsiniz. Bugün, onların orijinal düşüncelerinden yola çıkarak istediğiniz performansı yakalayacak ve başarınızı daha da perçinleyeceksiniz.

BOĞA: İşbirliğine önem vermeniz gerektiğini fark ediyor ve bugün, daha sosyal olmaya gayret ediyorsunuz. Orijinal fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyebilirsiniz. Kendinize özgün bir stil geliştirmekten yanasınız.

İKİZLER: Finans konularında karşı tarafın gücünden faydalanmak için uygun bir gün. Gücünüzü sınamaktan korkmuyor ve cesurca olaylara sarılıyorsunuz. Maddi konularda gizli yatırımlarınız söz konusu olacak.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İş yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden geleceksiniz. Kendinizle ilgili birtakım olayları istediğiniz gibi denetleyeceksiniz. Partnerinizin iş ilişkilerine destek vermeniz ve denetlemeniz gerekebilir.

ASLAN: Bilinçaltınız çok yoğun. Yapmayı düşündüğünüz birçok işiniz varken kabuğunuza çekilmeniz yanlış anlaşılıyor. Bugün, sezgilerinizle hareket etmelisiniz. Ruhsal anlamda baskı altında olacağınız bir gün.

BAŞAK: Yakın geçmişteki olaylar istemeseniz de aşkınıza zarar veriyor. Bugün, yeni iş bağlantıları için uygun bir gün değil. Olayları iyi araştırmalı hemen karar vermemelisiniz. Beklemeyi öğrenmelisiniz.

TERAZİ: Görüşeceğiniz kişiye bilgiçlik taslamayın. Konuya çok hakim olabilirsiniz. Bu işin uzmanı olsanız bile alçakgönüllülük size kazandırır. Bilmediğiniz konulara daha yumuşak bir tavırla yaklaşmalısınız.

AKREP: Kararlarınızı kendi başınıza vermekten hoşlandığınız için deneyimleriniz önem kazanıyor. Birlikte olduğunuz kişilere görüşlerinizi belirtmeden önce temkinli bir şekilde yaklaşmalısınız.

YAY: Partnerinizle ilişkilerinizde farklı durumlar söz konusu. Onun sizinle konuşmayı denemesi fikir ayrılıklarını gündeme getirecek. Bugün, tüm ayrıntıları gündeme gelecek. Önemli fırsatlar lehinize gelişiyor.

OĞLAK: İletişim konularına yönetici bir ruhla yaklaşmanız, olaylara hakim olmanızı sağlarken mantıklı yaklaşımlarınız olumlu hedefleri de beraberinde getiriyor. Bugün, çeşitli kaynakların gündeme gelmesi söz konusu.

Haberin Devamı

KOVA: İsteklerinizde artış sizi mantıklı hareket e zorluyor. Duygularınızda ısrarcı davranmaktan vazgeçmeyin. Yatırımlarınızla ilgili gelişmeler coşkularınızın artmasına neden olurken kendinizi yeniliyorsunuz.

BALIK: Maddi konulara yaklaşımınız kişisel olayların karmaşası içinde gelişiyor. Özgürlüğünüzü kısıtlayacak olaylardan uzaklaşmak isteseniz de gerçekler sizi üzüyor. Sıkı çalışmanız enerji düşüklüğüne neden oluyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder