Filiz Özkol 7 Eylül 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

7 Eylül 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün, tam istediğiniz gibi hareketli olabilir, insanlarla bir arada keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Bu arada yeni kişilerle tanışma fırsatınız olabilir. Eşinizin size düşkünlüğünden kaynaklanan uyarılarına kulak verin.

BOĞA: Bugün aklınızın bir köşesi işinizde sizi rahatsız eden problemle meşgul. Çok yakın arkadaşınızı üzen ve onu yaşamdan uzaklaştıran duygusal sorunların sizi de yakından ilgilendirmesi kafanızı oyalıyor.

İKİZLER: Arkadaşınıza görüşmek için verdiğiniz sözü unutmayın. Çünkü, insanlar sizin sıcakkanlı davranışlarınızdan etkilenerek gerçekten bir arada olmak istiyorlar. Aslında tutucu bir kişiliğiniz yok ama bugün gerginsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Toplumsal değerlerin sizi kısıtlamasına izin vermek istemiyor ve çevrenizin tepkisine aldırış etmeden kişiselliğinizi ön plana çıkarıyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Ev kazalarına açıksınız.

ASLAN: Güçlü enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanıza rağmen karşı tarafın sürekli sizi denetlemesi sonucunda bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Zayıf kişilerin sizi yönlendirmesine tahammülünüz yok.

BAŞAK: Fiziksel aktiviteler için yoğun bir döneme giriyorsunuz. Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Yeni bir işbirliği içinde olabilir ve önemli paralar kazanabilirsiniz. Her şey size bağlı gelişecek. Aşk hayatınız karışabilir.

TERAZİ: Yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz. Çevrenizin tepkisinden çekindiğinizde kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz. Dikkatli olun.

AKREP: Çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Duygusal konularda çekimser ve karamsar davranmakla kendinize sorun yaratıyorsunuz. Rüyalarınız yoğunlaşabilir.

YAY: Yalnızlık sizin için çok önemli. Bugün katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. Kendinizi mutsuz hissettiğinizde bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Motivasyon gücünüzü artırmalısınız.

OĞLAK: Ailenizle ilgili duygusal paylaşımlar söz konusu olacak. Onlarla ortak çalışmalar gündeme gelecek. Ailenizin işlerine yardım etmek isteyebilirsiniz. Duygu alışverişi içinde kendinizi mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen, siz gizli bir güç arayışındasınız. Partnerinizin size odaklanmasına izin verdiğiniz sürece onun isteklerinin ağır basacağını unutmayın.

BALIK: Bugün yeni bir sistem geliştirebilirsiniz. İşinizle ilgili yeni olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Aşkta şanslı dönemlerden birini yaşıyorsunuz. Retro Neptün’den önemli destek alıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder