Filiz Özkol 7 Mart 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

7 Mart 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla iletişim trafiği içinde olacaksınız. Daha sonra yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanızda kişisel bir muhasebe yapacaksınız. Bugün bazı konularda değişim içinde olmanız gerekecek.

BOĞA: Hırslı yönlerinizi öne çıkarmak istemenize rağmen bazı konularda isteksizlik içindesiniz. Bulunduğunuz koşulların sizi engellemesine izin vermeyeceksiniz. Çalışma koşullarınızı yaratmalısınız. Şartlarınız çok önemli.

İKİZLER: Yönetici gezegeniniz Merkür’ün etkisiyle derin düşünerek köklü çözümler üreteceksiniz. Her alanda kendinizi yenilemek istediğiniz için araştırma içindesiniz. Bugün, hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ay’ın bulunduğu konum sizi huzursuz yapabilir. Özgürlük alanınız daraldığı zaman garip bir motivasyon kaybına uğruyorsunuz. Üstelik, sıkıntılarınızı paylaşmak gibi bir düşünceniz yok. Bugün sizi hiç kimse anlamıyor.

ASLAN: Yönetici gezegeniniz Güneş’in su burcu Balık’ta ilerleyip maddi destek vermesi enerjinizi güçlendiriyor. Sınırlarınızı aşan hedefler yüzünden hareketli saatler geçireceksiniz. Bu da olumlu tepkiler almanızı sağlayacak.

BAŞAK: Kendinizi iyi hissetmeniz için çevreyle ilgili koşulların doğru yorumlanması gerekiyor. Olumsuz davranmaktan hoşlanmadığınız için çevrenizle iyi geçinmek isteyeceksiniz. Yeni yapılanmaya ihtiyacınız var.

TERAZİ: Dışa dönük ve paylaşımcı yapınızı dengelemeli, sezgilerinizden yola çıkarak önlemler almalısınız. Finans konularının gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz.

AKREP: Kendinize güvenme özelliğinizi çevrenize de aksettireceğiniz bir gün. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi. Başlattığınız hiçbir işi yarım bırakmayı düşünmediğiniz için başarı her geçen gün size yaklaşıyor.

YAY: Yalnız çalıştığınız zaman daha başarılı oluyorsunuz. Endişeli tavırlar içinde olduğunuzda işinizde yavaşlama söz konusu oluyor. Enerjinizi doğru kanallara yöneltmelisiniz. Bütçe sorunları gündeme gelecek.

OĞLAK: Arkadaşlarınızla sıkı bağlar içindesiniz ama çoğu kez düşüncelerinizi anlamakta güçlük çekiyorlar. Onları aramak ve görüşmek sizi mutlu edecek. Bugün duygusal konularda kazançlı günlerden biri olabilir.

Haberin Devamı

KOVA: Aşk önemli ama bazen kendinize bile uzak duruyorsunuz. Hevesinizin çabuk geçmesi her işinizi yarım bırakmanıza sebep oluyor. Sabırlı olmayı öğrenmek ve doğru zamanı beklemek zorundasınız.

BALIK: Sabah saatlerine yavaş başlayacaksınız. Günün sonrasında hız kazanacak ve kendinizle ilgili planlarınızı uygulayacaksınız. Ailenizin isteklerini algılayabilirsiniz. Duygusal bağlarınız güçlenebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder