Filiz Özkol 7 Mayıs 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

7 Mayıs 2021 günün burç yorumları

KOÇ: İş nedeniyle gireceğiniz ortamda ilginizi cezbedecek konular olacak. Burada mantıklı görüşlerinizle ilgi çekebilirsiniz. Daha sonra dostluğunuzun ilerleyebileceği enteresan kişilerle tanışabilirsiniz.

BOĞA: Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bugün, her türlü şartı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmalısınız. Sizi sıkan gereksiz şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz.

İKİZLER: Yaşama açılan bütün güzelliklere önem vereceksiniz. Bugün güçlü isteklerinizi kontrol etmeyi öğrenin. Özgür ruhunuz atağa kalktığında çevrenizdeki bağları kopartacak kadar fevri davranıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İletişimde her türlü donanıma sahipsiniz. Hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İşinizde duygusal yönünüzü ortaya koyuyorsunuz. Yeni ve heyecanlı projeler peşindesiniz.

ASLAN: İş konusunda farklı düşüncelere gereksinim duyabilirsiniz. İletişim içinde olacağınız kişiyi doğru seçin. Olayları içinizde tutup kendinize zarar veriyorsunuz. İsteseniz de kırgınlıkları unutmayı bilmiyorsunuz.

BAŞAK: Artık çok gerilerde kalan nostaljik ilişkilerinizi bir kenara bırakın. Çünkü, aklınızın bir köşesinde yer etmiş durumda ve zaman zaman küllerini deşiyorsunuz. Yollarınız bir daha kesişmeyecek, farkındasınız.

TERAZİ: Siz sadece kendi fikirlerinize aşıksınız. Mantıklı gibi görünseniz bile en son sözü söylemek konusunda ısrarcısınız. İş yaşantınızda kendinize güvenmeniz sizi başarıya götüren etkenlerden biri. Farklı olmak iyi hissettiriyor.

AKREP: Özgürlüğünüzü kullanamıyorsunuz. Bugün Ay’ın bulunduğu konum aşk ilişkilerini gündeme getirecek. Ortak çalışmalar içinde olduğunuzda huzursuz hissediyorsunuz. Uykunuzu ihmal etmemelisiniz.

YAY: Sevmeye ve sevilmeye çok ihtiyacınız var ama ilişkilerinizde umursamaz oluyorsunuz. Aşkta yaşayacağınız acılardan korkuyorsunuz ve geriye çekiliyorsunuz. Sinir siteminizin hassas olduğunu unutmayın.

OĞLAK: Size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak kişiler karşınıza çıkacak. Bazılarınız tepkili davranıyor ve duygusal çıkmazlara giriyorsunuz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine uyum göstermelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Siz aşka her zaman çok önem veren birisiniz. Bugün her zamankinden daha fazla aşka önem verip peşine düşeceksiniz. Çevrenizdekileri etkileme olasılığınız çok güçlü. Birçok kişinin dikkatini çekeceksiniz.

BALIK: Yeni işiniz konusunda karşınıza çıkabilecek sorunlara hazırlıklı olun. Kesinlikle kararlı bir şekilde davranmaya çalışın. Bu nedenle, kısa süreli geri dönüşlerle durumu idare etmeye gayret etmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder