Filiz Özkol 7 Mayıs 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

7 Mayıs 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Maddi konularda yaratıcılığınızı kullanmak için güce ihtiyacınız var. Kendinize olan güveniniz sizi bazen cüretkar yapıyor. Ama mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz.

BOĞA: Maddi konularla ilgili düşüncelerinizde abartıya kaçmayın. Duygusal güvene ihtiyacınız var. Sıra dışı olayların sizi rahatsız etmesine izin vermemeli ve olayların dışında kalmayı başarmalısınız.

İKİZLER: Yönetici gezegeniniz iletişimden sorumlu Merkür, ilişkilerinizde ikna edici bir tablo çiziyor. Bugün, sizi ikna ederken yorulabilirler. Çevreniz için zor biri olarak tanınabilirsiniz. Akıl ve yeteneğinize güveniyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da sizin huzursuz yaşamanıza neden oluyor. Hassas anlar yaşayabileceğiniz bir gün. Böyle durumlarda gergin oluyorsunuz.

ASLAN: Aktif yönlerinizin takdir edilmesiyle sosyal hayatınız canlanıyor. Bugün birçok aktivite gerektiren olaylarda öne çıkmayı başarıyorsunuz. Sizinle aynı görüşü paylaşan arkadaşlarınızla önemli konuşmalar yapacaksınız.

BAŞAK: İçinizde biriken enerjiyi bir yerlere kanalize etmelisiniz. Bugün, aşırı uçlarda davranışlar sergileyebilirsiniz. Arkadaşlarınızı eleştirmeden önce iyi düşünmeli ve isteklerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz.

TERAZİ: Geçmişle ilgili anılarınızı paylaşacağınız kişilerin varlığı sizi mutlu ediyor. Bu halinizi, herkesle paylaşıyorsunuz. Bugün bulunduğunuz ortamlarda cazibenizle çevrenizi etkiliyorsunuz.

AKREP: Birlikte hareket edeceğiniz kişilerin duygusal yönlerinden etkilenecek ve düşüncelerinize yeni bir bakış açısı getireceksiniz. Derin düşünmekten sıkıldığınızda tecrübelerinizi örnek almalı ve korkmamalısınız.

YAY: Sezgilerinizi doğru kullanacağınız bir gün. Maddi kaygılarınızı yenmek istiyorsanız, bütçenizi gözden geçirin ve unutulmuş gelirlerinizi hesaplayın. Kazançlarınızı artıracak yeni bir işin hazırlığı içindesiniz.

OĞLAK: Aşk yaşantınızda değişim yaşamaktan hoşlanıyor ve partnerinizin durgun yapısından sıkılıyorsunuz. Bugün, karşıt Ay, size olumlu bir motivasyon sağlıyor. İstediğiniz konuma gelmek istiyorsanız sabırlı olmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Duygu dolu bir gün sizi bekliyor. Karşılaştığınız olaylara alıngan şekilde yaklaşabilirsiniz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bugün, büyük olaylar için biraz daha beklemeniz doğru olacak.

BALIK: Duygusal ilişkilerinizi yargılamaktan vazgeçin. Her olayı farklı boyutlara taşıyor ve sonunda üzülen siz oluyorsunuz. Karşınızdakilerin ne diyeceklerini hissedebiliyorsunuz. Kinci yönlerinizi törpüleyin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder