Filiz Özkol 7 Şubat 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

7 Şubat 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: İlişkinize kararlı yaklaşıyorsunuz. Özgürlüğünüzü özleseniz de bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamda herkesin sorumluluğunu yükleniyorsunuz. Ani hareketlerden uzak kalın.

BOĞA: Para kazanmayı seviyorsunuz. Size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyor ama tüm bunları yaparken bazı şeyleri gizliyorsunuz. Bugünlerde başlattığınız her alandaki mücadeleden büyük bir zevk alıyorsunuz.

İKİZLER: Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızı hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir. Yatırımlarınız konusunda hiç kimseye güvenmiyor, ödün vermiyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Duygu derinliğinizi ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için çoğu kez sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz.

ASLAN: Para kazanma konusunda kişisel çabanızın önemi büyük. Ani gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. Arkadaşlarınızın size getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz. Güvene ihtiyacınız var.

BAŞAK: İşinizle ilgili çalışmaları başlatabilirsiniz. Özellikle bugün, iddialı ve ben merkezci davranmakla birçok başarıyı kucaklayabilirsiniz. Düşüncelerinizden ödün vermemekle haklı olduğunuzu çevrenize ispat edeceksiniz.

TERAZİ: Dingin ve sabırlı yapınızı ortaya çıkaran başarılı çalışmalar içindesiniz. Bugün, detaylar üzerinde duruyor ve olayları farklı bir şekilde yorumluyorsunuz. Özellikle kavrama yeteneğinizi doğru şekilde kullanacaksınız.

AKREP: Maddi konuda sınırları genişletmekten yanasınız. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Değişime hazır olmalısınız.

YAY: Bugün maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. Gururlu bir yapınız var ve hiçbir zaman ihtiyaçlarınızı başkalarının yanında konuşmaktan hoşlanmıyorsunuz.

OĞLAK: Sizi sıkan baskılarından bir an önce uzaklaşmalısınız. Bugün koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz ama kısa vade çözümler yerine uzun süreçleri tercih ediyorsunuz. Doğuştan gizemli birisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Kendinizi her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Özgürlük duygularıyla yanıp tutuşuyorsunuz. Ayaklarınız yere sağlam basmıyor. Buna rağmen kendinizi bir yere ait hissetmeniz sizin hatanız. Beklentinizi gündeme getirin.

BALIK: Çalışma hayatınızda hassas ve alınganlık olduğunuz bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin size verecekleri enerji çok önemli olacak. Baskıcı ve sessiz kalmakla birçok sorunu biriktirmeniz sizi mutsuz ediyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder