Filiz Özkol 7 Temmuz 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

7 Temmuz 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Kuruntulu tavırlarınızla çevrenizi şaşırtacağınız bir gün. Yanınızdaki kişilere belli etmeseniz bile onların fikirlerini benimsemiyor ve kendi duygularınızla hareket ediyor, hiç kimseye güvenmiyorsunuz.

BOĞA: Yoğun çabalarınızın size sağlayacağı avantajlar konusunda kuruntularınızı yenmelisiniz. Bu durum herkesten daha fazla yorulmanıza neden oluyor. Sevdiklerinizden sizi anlamalarını bekliyorsunuz.

İKİZLER: Partnerinizin yardımınıza ihtiyacı olacak. Gerekli fikirleri ve destekleri ona sağladığınız müddetçe yaşam her anlamda sizi mutlu edecek. Köklerinizi sorgulama konusunda ilginç bir tavır sergiliyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevrenize kızdığınız zaman içinize kapanıyorsunuz. Kimse ile görüşmek istemiyorsunuz. Her şeyiyle farklı bir gün. Güçlü kararlar verebilecek bir dönemdesiniz. Duygularınızı frenlemekte üzerinize yok.

ASLAN: Kişiliğinizle çevrenizi etkileyeceksiniz. İş yaşamınızda aksayan durumlar sizi ilgilendirmemeli. Siz sorumluluklarınızı yerine getirmesini biliyorsunuz. Bugün yalnız kalmak istemeyeceksiniz.

BAŞAK: Size karşı olan davranış değişikliğini hissettiğiniz halde kabul etmek istemiyorsunuz. Sevdiğiniz kişiyi aramanın tam sırası. O sizden haber bekliyor. Yoğun iş temponuz sizi yoruyor ve olumsuz etkiliyor.

TERAZİ: Dengeniz bozulduğunda içinizdeki sıkıntılar artıyor. Bugün birçok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz. Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz başarınızı olumlu etkiliyor. Fırsatları doğru kullanmalısınız.

AKREP: Arzularınıza gem vuramazsınız. İsteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Kendinizi sessizce savunan bir yapınız var. Düşündüğünüz şeyleri birlikte çalıştığınız kişiler bile çözemiyor. Bugün işinize pozitif yaklaşmalısınız.

YAY: Bazı sorunlarınızı erteleyerek zaman kazanmak istiyorsunuz. İçinizdeki korkularınızı yenmelisiniz. Maddi konularla ilgili gizlilik söz konusu olabilir. Özgürlüğünüzü korumak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

OĞLAK: Yaşam sürecinde kendinizi ispat etmek istediğiniz konularda başlangıçlar yapmayı hedefliyorsunuz. Sezgilerinizi doğru kullanmalı, farklı konularda yoğunlaşıp adımlarınızı daha sakin atmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Çalışma yaşantınızda hassas ve alıngan olduğunuz bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin size verecekleri enerji çok önemli olacak. Sessiz kalmakla birçok sorunu biriktirmeniz sizi çok sıkıyor.

BALIK: Kendinizi fazla zorlamamalısınız. Olaylar yön değiştiriyor ve bazı şeyler sizi aştı. Arkadaşlarınızla yapacağınız ortak çalışmalarda sürtüşmeler söz konusu. Organizasyon konusunda sorunlar çıkabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder