Filiz Özkol 8 Aralık 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

8 Aralık 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Çevrenize karşı iyi niyetiniz çoğu zaman yanlış anlaşılıyor. Başkalarının fikrini almayın. Siz sağlıklı düşünüyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte ortak üreteceğiniz projelerde onların duygularınıza değer vermelisiniz.

BOĞA: Duygusal anlamda anlaşılmaya ihtiyacınız var. Güven duygunuzun körüklenmesi gerekiyor. Ortaklıklar ve sosyal statünüz için partnerinizin fikrine ihtiyacınız olabilir. Onun enerji yüklü olması sizi de olumlu etkiliyor.

İKİZLER: Ailenizin bazı sorunlarına kesin çözümler üretebilirsiniz. İşinizle ilgili yeniliğe açık bir gündesiniz. Bugün, güçlü yönlerinizi bir kez daha ortaya koyacaksınız. Maddi konularda yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Hedeflerinize doğru yol almanız sizi mutlu etse de isteklerinizde fazlalık olabilir. Çelişkide kalabilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için daha fazla beklemeyin. Özel problemleriniz gündemde.

ASLAN: Nostaljik konuşmalar yapacaksınız. Duygularınızdaki ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlamasına izin vermemelisiniz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için başarılı adımlar atıyorsunuz.

BAŞAK: Değişimden hoşlandığınız bir gündesiniz. Uzun süredir planladığınız seyahatleri yapabilirsiniz. Çekiciliğiniz istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Karşı cins üzerinde elektriğiniz çok yüksek. Şansınız epey açık.

TERAZİ: Siz hesaplarınızı yaparken çevrenizde farklı gelişmeler görülecek. Konuşmalarınıza derin anlam katarak karşınızdaki kişileri etkiliyorsunuz. İstekleriniz ve duygularınız arasında denge çok önemli.

AKREP: Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olacak, yeni bir ortama gireceksiniz. Her zamanki inceleme huyunuzdan yola çıkarak bazı detayları gözünüzde büyütebilirsiniz. Çevrenize karşı üstünlük savaşı verebilirsiniz.

YAY: Korkularınız yüzünden cesaret isteyen işlerinizde çekimser kalıyorsunuz ama bu büyük hata. Olaylara gururlu bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Partnerinizle keyifli bir ortaklık içinde olacaksınız. Artık bocalamaktan vazgeçin.

OĞLAK: Sezgilerinizin yüksek oluşu gün içinde bile bulunduğunuz ortamlardan kopmanıza neden olabiliyor. Kişisel kazançlarınızı artırma konusunda sezgilerinize güvenin. Yollarla ilgili beklentileriniz ön plana çıkacak.

Haberin Devamı

KOVA: Sezgilerinizi mükemmel kullanacaksınız. Maddi gücünüzü artırmak için şartları yeniden gözden geçirecek ve bazı önemli kişilerle bir araya gelebileceksiniz. İletişim konusunda gecikmeler yaşayabilirsiniz.

BALIK: İlham veren gezegen Neptün burcunuzda ilerlerken, kuruntulu yönleriniz yaratıcılık isteyen çalışmalarda daha belirgin olacak. Küçük hesapları bir kenara bırakıp sakince olayları takip etmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder