Filiz Özkol 8 Aralık 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

8 Aralık 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün, bulunduğunuz ortamlara güvensizlik hissedebilirsiniz. Ay’ın bulunduğu konum düşüncelerinizi olumsuz etkileyebilir. Bilinçaltınızda geçmiş deneyimlerinden korkular var ve hata yapmaktan çekiniyorsunuz.

BOĞA: Güç ve enerjinizi kişisel ilişkilerinizde kullanmak için uygun bir gün. Buna rağmen her konuda temkinli olmalısınız. İsteklerinizi yeniden gözden geçirirken geçmişle ilgili değer yargılarınız değişim geçiriyor.

İKİZLER: İdeallerinizle yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bugün, acele etmeden kendinizi ifade etmenin yollarını bulabilirsiniz. Bazı şeyler başkaları için önemli olabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yaşamınızla ilgili olumlu çıkışlar yapmak üzeresiniz. Mesleki başarınızı artırma çabası içinde olmanız herkesin dikkatini çekiyor. Özellikle küçük kazalara açık olduğunuz bir gündesiniz. Dikkatli olmaya çalışın.

ASLAN: Uzun süredir istediğiniz ortamlara girmeyi başarıyorsunuz. Düşüncelerinizde iyi gelişmeler var. Her şey istediğiniz gibi olacak. Yalnız eski hataları tekrar ederseniz aynı problemler gündeme gelebilir.

BAŞAK: Çevrenizi sorgulamak için uygun bir gün değil. İçinizdeki duyguları onlara anlatmak için göstereceğiniz çaba yanlış anlaşılabilir. Yapacağınız en güzel şey, kendinize göstereceğiniz özel ilgi olmalı ve terapi yapmalısınız.

TERAZİ: İlişkilerde olumlu bir hareketlenme söz konusu. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir ve beklediğiniz kararları alabilirsiniz. Birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir. Sinir sisteminiz biraz zayıf.

AKREP: Önünüze farklı fırsatların çıkması söz konusu. Bugün süregelen ilişkileri olanlar için sürpriz gelişmeler olabilir. Özellikle karşı cinsle birlikte duygusal bağlarınızı pekiştirecek dostluklara ihtiyaç duyacağınız bir gün.

YAY: Çevrenizde daima akıllı kişiler olsun istiyorsunuz. Kişisel kazançlarınızla ilgili değişimler söz konusu olabilir. Güvene ihtiyacınız var ve bunu maddi destekle kazanmak isteyişiniz sizi motive ediyor.

OĞLAK: Yaşamdan öğreneceğiniz o kadar çok şey var ki; birçok duyguyu bir arada yaşayarak yaşamı algılayacaksınız. Değerlerinizi önemsemelisiniz. Kararlarınızı verirken hiç kimseden etkilenmeyin. Sezgileriniz çok yoğun.

Haberin Devamı

KOVA: İşyerinde aksayan olaylar yüzünden canınız sıkılıyor. Sorunlarınızı hiç kimseyle paylaşmıyorsunuz. Kendinizle çelişkiye düşmek istemiyorsanız istekleriniz konusunda mantıklı olmayı yeğlemelisiniz.

BALIK: Kafanızda birçok değişik fikirle yola çıkabilir ve daha sonra birçoğundan vazgeçebilirsiniz. Hiçbir şey sizi kolay ulaşmayacak ve mücadeleci yönünüzü ön plana çıkaracaksınız. Yarım kalmış pek çok işiniz var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder