Filiz Özkol 8 Aralık 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

8 Aralık 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Yaşam savaşı verilen her bir sürecin nihai anlamda kilitlenebildiği tek bir yer var; sağlığımız. Koşulların sürekli değiştiği günlük hayatın stresini atabilmek için sohbet ortamları sizi mutlu ediyor.

BOĞA: Zamanla edindiğiniz deneyimlerinizi bir yapı taşı gibi kullanarak yükseliyorsunuz. Nerede gerekli bağlantıları yapacağınızı, çevreyle ilişkilerin hangi ortamlarda avantaja dönüşeceğinin bilincindesiniz.

İKİZLER: Yakında özel bir konu önünüze çıkabilir. Stratejik öneme sahip ve gününüzün büyük kısmını ayırdığınız bazı işleri göz ardı ediyorsunuz. Hobi niteliğinde bakmanız gereken bu tür konulara dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Dost çevresinde yaptığınız sohbetlerde keyifle dinleniyorsunuz. Ama bazı konular sizin ilgi alanınız dışına taşabilir. Bu tür durumlarda fikir yürütmeniz şart değil, kendinizi koşullamayın.

ASLAN: Çalışma hayatınız ile iç içe giren özel yaşamınızı değerlendirirken biraz felsefi gözlüklerle olaylara bakmaya çalışın. İpler elinizde olmasa da çok sesliliğe karşı yaklaşımlarınızı ılımlı hale getirin.

BAŞAK: Sevdiğiniz kişi ile ilgili konularda mantığın yerini ve dozunu iyi ayarlayın. Çünkü, öyle yanıtlar veriyorsunuz ki donup kalıyor. Yaşam sisteminin maddi temeller üzerinde inşa edildiği bir gerçek.

TERAZİ: Her konuda mantığın getirdiği alternatifleri birleştirebilen siz, işinizle ilgili meydana gelebilecek gecikmede, tepkisiz kalabilirsiniz. Çevrenizle doğru şekilde etkileşim kurun. Güven önemli.

AKREP: Maddi konularda günlük akışın getirdiği çıkmazlarda, durum ne gerektiriyorsa onu yapıyorsunuz. Tevazu içinde hareket ettiğiniz zaman hiç arzu etmediğiniz sonuçlara varabiliyorsunuz. Dikkatli olun.

YAY: Maddi konudaki değerlendirmeleriniz göreceli. Bir an değerli olan, başka bir zaman gözünüzde değerini yitiriyor. Direkt olarak sizin performansını yansıtacak konulara gerekli ihtimamı göstermiyorsunuz.

OĞLAK: Duygusal yaşamınızda ciddi, nazik ve entelektüel birine özlem duymanız gerekmiyor. Gerekli esnekliği gösterip eleştirmezseniz, istediğiniz olumlu tepkileri yakalayabileceksiniz. Daha uyumlu olmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Hislerinizi sık sık kaybolma tehlikesi yaşadığınız geniş bir dünyaya yayarak yaşama yerine, daha mütevazı ve dar bir alanda ifade etmeye çalışsanız iyi olur. Böylece hayal kırıklıklarınız azalır.

BALIK: Asıl zor olan konunun iki kişinin bir araya gelmesini sağlayacak koşulları yaratmak olduğunu biliyorsunuz. Bu nedenle aşırı tavizkar tutumlar içinde bulunuyor ve his dengeleriniz alt üst oluyor. Kararlı olmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder