Filiz Özkol 8 Ekim 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

8 Ekim 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Aile içinde yapmayı arzuladığınız değişimi gerçekleştirebilirsiniz. Bu arada kesinlikle partnerinizin fikrine de kulaklarınızı tıkamayın. Başkalarının fikirleri ilgilendiğiniz konuda size anlamsız gelebilir. Aldırmayın gitsin.

BOĞA: Sahiplenici yapınız çevrenizde yanlış anlamalara neden olabiliyor. Düşüncelerinizi paylaşmaktan hoşlanmayacağınız bir gün. Aile büyüklerinden biri size istediğiniz maddi konularda destek verebilir.

İKİZLER: Bugün arkadaşlarınızla konuşurken gereksiz şekilde sivri sözler edebilirsiniz. Bu o kadar anlık oluyor ki, geri dönüş için zaman bile bulamıyorsunuz. Bu tarafınızı en kısa zamanda çözüme kavuşturmanız gerekiyor, unutmayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Enerjinizin farkındasınız. Bugün özellikle maddi konularda kimseden yardım almadan ilerliyorsunuz. Hesaplarınızı ince bir şekilde yapmanız size disiplin getiriyor. Kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler.

ASLAN: Hedefleriniz, uzak ülkelerde yapacağınız başarılı çalışmalar gibi arzu ve istekleriniz yoğunlaşıyor. Yaşamınızı emin adımlarla şekillendiriyor, her şeye sabırla yaklaşıyorsunuz. Aksilikler ortaklık ilişkilerinize yansıyabilir.

BAŞAK: Geçmişteki bir ilişkinin gündeme gelmesi söz konusu. Daha önce verdiğiniz kararları uygulama olanağı bulacaksınız. Arkadaşlarınızla aranızda bazı sorunlar çıkabilir. Olumsuz olayları çözümlenecek.

TERAZİ: İyi niyetli dostlarınızın size önereceği tekliflere hayır demeden önce düşünmelisiniz. Maddi konularda beklediğiniz fırsatları yakalamak ve iş olanaklarınızı genişletmek için uygun bir dönemdesiniz. Canınız sıkılabilir.

AKREP: Aşkta görmezlikten geldiğiniz konular sorun haline gelebilir veya paylaşım içinde olduğunuz kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilir, ilişkilerinizi yargılayabilirsiniz. Bugün değişik bir karizmaya sahipsiniz.

YAY: Farklı görüşteki kişileri bir araya toplayabilirsiniz. Eski beklediğiniz tekliflere sıcak bakabilirsiniz. Etkilendiğiniz bu kişi daha sonra yaşamınızda büyük bir yer kaplayacak. Diğer işlerinizi askıya alacaksınız.

OĞLAK: Olaylara yönetici bir tavırla yaklaşıyorsunuz. Ama riskleri unutmayın. Çevrenizde etkinliğiniz artıyor. Göz dolduracak davranışlarda bulunacak, arkadaşlar edineceksiniz. Seyahatler gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

KOVA: İlişkilerinizde karşı tarafın sorunlarını olay haline getirmez ve kişisel olarak algılamazsanız her şey iyi olacak. Katılacağınız toplantılarda doğru kişilerle tanışacaksınız. Yüksek mevkideki kişilerden destek alacaksınız.

BALIK: Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda kuracağınız diyaloglar çok önemli. Baskıcı davranmak istemiyorsunuz ama olayların boyutları sizin davranışınızı olumsuz etkileyebiliyor. Kariyeriniz önem kazanmaya başlıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder