Filiz Özkol 8 Haziran 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

8 Haziran 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Üstün nitelikli kişilerden hoşlanıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecek. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi. Sizi etkileyecek kişileri ve çevrenizi sınayacağınız bir gün.

BOĞA: Yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Olayları abartmadan önce iç sesinize güvenseniz çok iyi olacak. Sistemli yapınızı bozmamalısınız. Seyahat planları yapabilirsiniz.

İKİZLER: Yakın arkadaşınızla konuşacaksınız. Başka biriyle ilgili olarak duygusal temelde yaşadığınız sert dönemeçler sizi rahatsız ediyor. Karar verme mekanizmanızda sizi zorlayan çevresel risklerden uzak durmanız iyi olur.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Hayatın zıtlıkların bir bütünü olduğunu unutmayın. Kayıplarınızla ilgili olarak girdiğiniz stresin etkisini azaltabilir ve yok edebilirsiniz. Duygusal değişiminiz yüzünden çevrenizdeki kişileri fark etmeyebilirsiniz.

ASLAN: Dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onların yanında mutlu hissedebilirsiniz. Kalbini kırdığınız kişilerin gönlünü almalı ve kendinizi affettirmelisiniz. Farkında olmadan onlara tavırlı davranıyorsunuz.

BAŞAK: Sosyal yaşantınızda kararlı ve istikrarlı bir tablo çizmeniz doğru yolda olduğunuzu gösteriyor. Bugünlerde çevrenizle istediğiniz iletişimi kurabileceksiniz. Duygusal konularda kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz.

TERAZİ: Bugün düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Birçok arkadaşınız sizinle aynı fikirde olacak. Bazı konularda sabit düşündüğünüz için yargılanabilirsiniz. Yeteneklerinizin farkındasınız ve hiçbir şeyi kolay kolay beğenmiyorsunuz.

AKREP: Yaşantınızda gelişen olayların size yüklediği sorumluluklar konusunda fazla üzülmeyin. Hayatın daha eğlenceli yönlerini görmeniz sizi olumlu yönde değiştirecek. Başkalarının yaşamını merak edebilir, onları eleştirebilirsiniz.

YAY: Birlikte olacağınız kişileri iyi seçmeli ve güvenebileceğiniz insanlarla çalışmalısınız. Düşüncelerinizi keskin bir şekilde dile getirdiğiniz için bazen yakınlarınızla aranızda tartışma çıkıyor. Temkinli hareket etmelisiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Üst yöneticilerle aranızda güçlü duygusal bağların gelişmesi ve onlarla işbirliği içinde hareket etmeniz, sizin için olumlu bir aşama olacak. Sizin olaylara katı bir tutum içinde yaklaşmanız çatışmalara neden olabilir.

KOVA: Aradığınız destek kariyeriniz konusunda büyük önem taşıyor. İş bağlantılarınıza dikkat etmelisiniz. İlişkilerinizde yargılayıcı davranıyorsunuz. Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken olaylara ciddi bakıyorsunuz.

BALIK: Partnerinizle birlikte akılcı bir tutum izleyeceksiniz. Yaşadığınız sorunlar yüzünden canınız sıkılabilir. Maddi konularla ilgili gelişimleri takip etmek zorundasınız. Duygusal takıntılarınız yüzünden kafanız karışabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder