Filiz Özkol 8 Mayıs 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

8 Mayıs 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Ay burcunuzda ilerlerken duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişim içindesiniz. Bazı kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinizde her zamankinden içtensiniz.

BOĞA: Sıra dışı arkadaşlarınızın yapacağı tekliflere hazır olmalısınız. Gününüzü renklendirecek ve iş imkanlarınızı daha da rahatlatacak cazip öneriler alabilirsiniz. Enerjinizi çevrenizdeki önemli kişilerle artırmanız mümkün.

İKİZLER: İletişimde başarılı çalışmalar içindesiniz. Çevrenizdeki duygusal konulara kafanızı takarak, aktivitenizi yavaşlatmalısınız. Düşüncelerinizi süsleyerek ikna kabiliyetinizi en iyi şekilde sergiliyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yalnız kaldığınızda daha verimli oluyor, iyi çalışıyorsunuz. Ama durmadan kalabalık ortamlara girme çabasındasınız. Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve partnerinizle olan ilişkinize olumlu yansıyor. Karamsar olmayın.

ASLAN: İşinizle ilgili açılımlara ihtiyacınız var. Ama düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme konusunda kararsızlık çekebilirsiniz. Toplumsal konularda yaratıcılığınızı ön plana çıkaracaksınız. Egolarınız yüksek.

BAŞAK: İş yaşantınızda özgür çalışmaya ihtiyacınız var. İş imkanlarınız genişleyebilir. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştirecek ve kendinizi verimli hissedeceksiniz. Seyahatler gündeme gelecek.

TERAZİ: Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken birçok aktivitenin içinde olacaksınız. Duygularınızla yapacağınız iş sizi bekliyor. Emin olarak ilerliyorsunuz.

AKREP: Bugünlerde, düşüncelerinizde sürekli bir genişleme söz konusu. Birçok işi bir arada yapmayı tasarlıyorsunuz. Sezgilerinizle yeteneğinizi birleştirerek birçok başarılı çalışmanın altına imza atacaksınız.

YAY: Bugün hareketli ve aktif olacaksınız. Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Uzak yollarla ilgili planlarınız olacak. İsteklerinizde artış sizi yorabilir. Çevrenize güvenmek yerine onları sınamalısınız.

OĞLAK: Yaptığınız işin karşılığını almak istiyor, bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Maddi menfaatlerinizi korumak zorundasınız. Bugün hırslarınızı ön plana çıkaracaksınız.

Haberin Devamı

KOVA: Yaratıcılıkta rakip tanımıyor ve ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Varsayımlar üzerinde düşünerek zaman kaybetmeden harekete geçmelisiniz. Araştırdığınız konuların yarardan çok zararı olabilir.

BALIK: Kendinizi ve özgürlüğünüzü sorgulayarak adımlarınızı sağlam atmaktan yanasınız. Araştırmalarınızı derinleştireceksiniz. Düşünmediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Sonuç istediğiniz gibi olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder