Filiz Özkol 8 Mayıs 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

8 Mayıs 2022 günün burç yorumları

KOÇ: İş yerinde birçok değişim gündeme gelecek. Kariyerinizi sorgulamak ve kusur bulmak yerine değişen şartlara ayak uydurmaya çalışmalısınız. Acele etmeden sabırlı davranırsanız kazanan hep sizi olacaksınız.

BOĞA: Kariyerinizle ilgili hedeflerinizi en iyi şekilde saptayabilme becerisine sahipsiniz. Koşullarınızı doğru bir şekilde yönlendirmelisiniz. Ciddi bir çalışma içine gireceksiniz. Aşkla ilgili ilginç gelişmeler sizi bekliyor.

İKİZLER: Bazı kararlarınızı ertelemeyin. Söz verdiğiniz olaylara nedensiz yaklaşıyorsunuz. Dengelerinizi korumak için taviz vermek istemiyorsunuz. Enerjinizi dağıtmayın. Baş ağrılarınız olabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Eşinizi ya da sevgilinizi özgür bırakın ve sosyal yaşantısına eşlik etmeye çalışın. Hayal kırıklıkları size göre değil. Aşkın önemli olduğu bir gün. İlişkinizi gözden geçirmeniz gerekecek. Daha samimi olmalısınız.

ASLAN: Çevrenize çekici geleceksiniz. Eşiniz veya partnerinizden beklediğiniz ilgiyi görecek ve mutlu olacaksınız. Aşkta güç savaşına girmeyin. Bugün, daha çok çevreyle ilişkilerinizle gündeme geleceksiniz.

BAŞAK: Kariyerinizle ilgili planlarınızı doğru yapın. Ertelediğiniz işler yeniden gündeme gelecek. Kendinizle ilgili yapacağınız değişimlerde yaşayacağınız gecikmeleri sorun yapmayın. Sonuçlar lehinize gelişecek.

TERAZİ: Farklı yaşamak istiyor ve bunu başaramayınca öfkenizi çevrenizden çıkarıyorsunuz. Aşkta romantizm doruğa çıkacak. İş hayatınızda kariyerli kişilerden alacağınız destekle başarılı bir dönem geçireceksiniz.

AKREP: Bugünlerde iş imkanlarınız çoğalacak. İş seyahatleri yapacaksınız. Terfi ve maaş artışı söz konusu olacak. Aşk konusunda hemen karar vermemeli ve kendinize zaman tanımalısınız. Mutlu bir dönem başlıyor.

YAY: Küslükten nefret etmenize rağmen kendinizi yeterince ifade edemediğiniz için çevrenize çok çabuk kırılıyorsunuz. İçinizde kimsede olmayan saklı bir enerji var. Birlikte olduğunuz kişiler mutlu oluyor.

OĞLAK: Maddi durumunuz iyi. Yeni tanışacağınız kişilerin de etkisiyle beklenmedik bir şans kapınızı çalabilir. İlişkilerinizi doğru alanlarda kullanmalısınız. Enerjinizi yükseltmek için çaba harcayın.

Haberin Devamı

KOVA: Her konuda farklı düşünüyorsunuz. Aklınıza gelenler orijinal ve yaratıcı fikirler. İş arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunlara aldırdığınız yok. Bugün, duygusal yönlerinizle akılcılığınızı kombine edip başarılı olacaksınız.

BALIK: Hayatınızla ilgili değişimlere hazırlıklısınız. Beklediğiniz durumlar sizi şaşırtmayacak. Sosyal becerinizi artırmak için dikkatli olun. Elinize geçecek fırsatları başkalarına kaptırmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder