Filiz Özkol 8 Nisan 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

8 Nisan 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Maddi durumunuzu gözden geçirmek isteyeceksiniz. İçinizdeki kuşkular yüzünden yaptığınız işten zevk almayabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili gelişmeleri takip ederken başarıyı garantilemenizde fayda var.

BOĞA: Bugün fikir çatışmaları yaşayabilir ve gereksiz olayları problem haline getirebilirsiniz. Çevre bağlantılarınızı sistemli şekilde yürütmekten yanasınız. Partneriniz sürekli değişen fikirlerinize karşıt düşünceler geliştirebilir.

İKİZLER: Bugün özellikle yakın dostlarınızın ilgisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Değişen istekleriniz konusunda kendinizi zorlamamalı, partnerinizin olumlu tavrına daha iyimser bakmalısınız. Bazı detaylar kafanızı kurcalıyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevrenizin isteklerini güçlü bir şekilde algıladığınız için sorumluluk duygunuzu zorlayacak çalışmaları seçiyor, herkesi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Bugün, olaylara kısa yoldan çözüm getireceksiniz.

ASLAN: Düşüncelerinizi yaşama geçirmek konusunda deneyim ve bilgilerinizi kullanmak için fırsatlar söz konusu. Gücünüzün farkındasınız. Beklemekten çok sıkılıyorsunuz ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz.

BAŞAK: Yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağı güçlendirmelisiniz. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla birlikte olabileceksiniz. Maddi durumunuz iyi gidiyor.

TERAZİ: Harcamalarınızı denetlemek zorundasınız. Bugün sıra dışı düşünceler içinde olacaksınız. Partnerinizin gözüne girmek için bütçenizin dengelerini bozabilirsiniz, dikkatli olun. İsteklerinizde aşırılık var.

AKREP: Bugün çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi kimseyle paylaşmamalısınız.

YAY: Zorlanmaya gelemediğiniz için ani olaylara tepkili davranıyorsunuz. Önemli konuları atlamadan kendinizi disipline etmek zorundasınız. Maddi konularda ısrarcı tavır takınarak çevre koşullarını değiştirebilirsiniz.

OĞLAK: Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek ve görüşmek istediğiniz kişilere hızlı şekilde ulaşacaksınız. İş birliği içinde olduğunuz kişilerin değişik düşünceleri sizde farklı motivasyon yarattığı için mutlu oluyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün duygularınızı rahat bir şekilde kullanmak isteyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi kolayca ifade ettiğiniz için çevreniz kalabalık olacak. Güçlü bağların pekişeceği bir gün geçireceksiniz.

BALIK: Bugün maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız konusunda size fikir verecek ailenizi ön plana çıkaracaksınız. Gerekli atılımları sağlayacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder