Filiz Özkol 8 Nisan 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

8 Nisan 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Yeni planlar için kişisel desteğe ihtiyacınız olabilir. Planladığınız işler konusunda ince detaylar çok önemli. Konuyla ilgili tecrübesi olan eski ve güçlü dostlarınızın fikrini almadan adım atmayın.

BOĞA: Küçük yolculuklara çıkmak için uygun bir gün. Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak iyi gelecek ve kafanızdaki karışıklığa çözüm bulacaksınız. Yeniliklerden korkmamayı öğrenmelisiniz. Cesur olmanız gerek.

İKİZLER: Sosyal ilişkilerin yarattığı güven duygusuyla hareket ediyorsunuz. Bugün Ay, tepe evinizde ilerliyor ve toplumsal yaşantınıza renk katıyor. Görüşmek istediğiniz dostlarınızı bir araya getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevrenizin etkisi altında fazla kaldığınız için yanılmalar her zaman mümkün. Özellikle ikili ilişkilerinizi yanlış temeller üzerinde geliştiriyorsunuz. Fikir ayrılıkları nedeniyle tartışmalar yaşayabilirsiniz.

ASLAN: Çevresel faktörleri lehinize çeviren bir karakteriniz var. Birlikte çalıştığınız kişilerin size katkılarını inkar edemezsiniz. Yeni projeler üzerinde çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Sizin için zaman çok önemli.

BAŞAK: İletişim gezegeni Merkür’den destek alıyorsunuz. İş birliği ve iletişimde yaşayacağınız gelişmeler mevcut. Bugün kendinizi ortaya koyacaksınız. Güç bağı oluşturacağınız kişilerin önemli olduğunu unutmamalısınız.

TERAZİ: Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi sınamanız güzel. Ama bazen öyle içine kapanıyorsunuz ki partneriniz dahil kimse sizi anlayamıyor. Kendinize uygun, yeni projeler içinde olmanız kafanızı meşgul edecek.

AKREP: Kişisel ve sosyal ilişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Birkaç kişiye söz vermeniz mümkün. Randevularınıza gereken önemi vermelisiniz. Enerjinizin güçlü olması partnerinizin de hoşuna gidebilir.

YAY: Kendinize zaman ayırın ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak işlere önem verin. Bugün, maddi konularla ilgili atılımlar söz konusu. Duygusal ilişkilerinizde beklediğiniz gelişimi kendi çabanızla sağlamalısınız.

OĞLAK: Baskıcı duyguları sevmiyorsunuz. Fikirlerinizi güçlü bir şekilde ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişiler size karşı muhalif düşünceler içinde olabilirler. Mantıklı davranışlarınız tepki alabilir.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün eğlenebileceğiniz ortamlarda değişik kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Sonradan güçlü dostluklar kuracağınız kişilere yaşantınızda yer açmayı denemelisiniz. Maddi konularda yeni açılımlar söz konusu.

BALIK: Enerjinizi, sosyal yapınızla birleştirerek kendinizi yoğun duygular içinde hissedeceksiniz. Partnerinizin değişik fikirleri sizin için farklı bir pota oluşturuyor. Onunla işbirliği yapmanız lehinize gelişebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder