Filiz Özkol 9 Aralık 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

9 Aralık 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Talepleriniz doğrultusunda yaptığınız görüşmede beklediğiniz konularda gecikmeler olabilir. Fevri davranarak şikayetçi olmayın. Eşinizin güvene dayalı isteklerine karşı anlayışlı olun. Bazı konularda tavizler gerekebilir.

BOĞA: İşinizle ilgili isteğinizin dışında gelişen durumlardan hoşlanmıyorsunuz. Çevrenize göre fazla tutucu davranışlar sergiliyorsunuz. Bugün, organizasyon çalışmalarına ağırlık verebilirsiniz. Keyfiniz kaçabilir.

İKİZLER: Sadece kendinizi ve motivasyonunuzu sorgulamayın. Meselelerin temelini incelerken çevrenizi yaşadığınızı unutmayın ve aceleci olmayın. Bugün, iletişimde kendinizi doğru bir şekilde dinletiyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İş arkadaşınıza, başarılı olduğuna dair konuşmalarınızla cesaret verebilirsiniz. Bu ortak performansınızı artırabilir. Bugün, ailenizle ilgili sorunlara detaycı yaklaşıyor ve başarılı oluyorsunuz.

ASLAN: Kariyerinde beklenti içinde olanlar, bu amaca yönelik girişimlerden çekinmemeli. Üst düzeyde olan görev bilinciniz ile başarılı olacaksınız. Detaylar her zaman olabilir. Önemli olan sonuçlandırmanızdır.

BAŞAK: Çevrenizdekilerin yaptıkları işlere gizemli süsü vermelerinin temelinde sizi kıskandırmak ve kışkırtmak yatıyor. Bugün partnerinizin sizden gizlediği konuları araştırmak isteyeceksiniz.

TERAZİ: Bulunduğunuz ortam gereği acil konularda, hızlı konuşmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu sırada verdiğiniz sözlere dikkat edin. Bugün, bastırdığınız duygularınızın sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

AKREP: Duygularınızda yanılma payınızın olması sizi çileden çıkarıyor. Emir verir gibi konuşmalarınız en yakın arkadaşlarınızın bile tepkisini alıyor. Bu konuda gerçekten çok dikkatli olmalısınız.

YAY: Üretkenliğinizi vurgulayacak konulara yoğunlaşmalısınız. Bugün, iletişimle ilgili problemler olabilir. Yakın dostlarınızın size tavsiyeleri konusunda fazla tepkili davranıyorsunuz. Engellere dikkat.

OĞLAK: Küçük olaylardan dolayı kendinizi güvensizlik sendromuna sokmayın. Böyle bir durum, işleriniz için en büyük tehlike demektir. Partneriniz zaman zaman sınırları dışına taşarak duygu dolu konuşmalar yapabilir.

Haberin Devamı

KOVA: İnsanlar duygusal konulara müdahaleci olunca kendinizi geri çekip hemen savunmaya geçiyorsunuz. Hedeflerinizin sınırları içinde kısıtlamaların olmadığını anlatmalısınız.

BALIK: İşiniz dışında bazı kurslara gitmeniz size yeni bilgiler kazandıracağı gibi yeni insanlarla tanışmanızı sağlayacak. Birçok fırsat ayağınız gelirken sizi zorlayacak. Yeni durumlarınıza alışmanız zaman alabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder